Perşembe, Nisan 18, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Sınırsız Eğlence Sunan Sony Xperia E4 Artık Türkiye’de

SonyXperiaE4Sony’nin uzmanlığını hem sağlam hem de şık bir tasarım ile birleştiren Sony Xperia E4, sunduğu kullanım kolaylığı ve iki güne kadar süren batarya ömrü ile dikkat çekiyor. Sony Xperia E4, geniş 5 inçlik qHD ekranı, en iyi izleme açısını sağlayan IPS özelliği ve eğlenceli sosyal müzik uygulaması PartyShare ile beğeni topluyor. Sony Xperia E4 tüm zincir teknoloji mağazalarında 549 TL’ye satışa sunuldu.

Sony Mobile, Xperia ailesinin yeni üyesi Sony Xperia E4’ün, üstün ve şık Sony tasarımını, kullanım kolaylığı ve güçlü pil performansı ile birleştirerek uygun bir fiyatla kullanıcıları ile buluşturuyor. Sony Xperia E4, geniş 5 inçlik qHD ekranı, en iyi izleme açısını sağlayan IPS özelliği ve eğlenceli sosyal müzik uygulaması PartyShare ile de sınıfında diğer rakiplerinden ayrışıyor.

Sony Xperia E4’ün Kullanımı Çok Kolay

Sony Xperia E4 kullanım kolaylığı ile ön plana çıkarak, telefonunuzu kullanmaya başladığınız ilk andan itibaren en çok kullanılan uygulamalara hızlı erişim sağlıyor. Ayrıca Sony Xperia E4 ile telefon ayarlarınızı değiştirmek de daha önce hiç olmadığı kadar kolay. Sony Xperia E4 ile durum çubuğunu ve “hızlı ayarlar” sekmesini kullanarak tüm ayarlar kolayca yapılabiliyor.

Sony Xperia E4, otomatik sahne tanıma özelliği ile, nerede olursanız olun, otomatik tanımlama ve görüntü optimizasyon özellikleri ve kamera uygulamalarıyla en mükemmel kareleri yakalamanızı sağlıyor.

Xperia Transfer uygulaması sayesinde ise kullanıcılar, eski cihazlarından sorunsuz ve hızlı bir şekilde yeni Xperia telefonlarına aktarma işlemini gerçekleştirebiliyorlar. Xperia Transfer uygulaması ile rehber, fotoğraflar, yer imleri, uygulamalar, müzikler ve mesajlar hızlıca transfer edilebiliyor.

Sony’nin tasarım farkı…

Sony Xperia E4 Sony’nin tasarım uzmanlığının bir sonucu olarak, sınıfındaki telefonlar arasında premium bir görünüm sahip. Xperia E4‘ün OmniBalance tasarımı, cihazı tek elle kullanım için mükemmel bir şekle getiriyor.

Sony Xperia E4, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Özelleştirilebilen kullanıcı arayüzü temaları ile kişisel tarzınıza uygun görünüm değişiklikleri yapılabiliyor.

İki günlük batarya üstün performans garantisi veriyor

Sony, üstün batarya performansını Sony Xperia E4 ile alt segmente de taşıyor. 2300mAh bataryaya sahip Sony Xperia E4, kullanıcıların telefonunu her akşam şarj etme derdinden kurtarıyor. STAMINA Mod sayesinde batarya ömrü 2 güne kadar çıkarken, Ultra STAMINA Mod ise telefonun temel işlevleriyle bir hafta boyunca açık kalmasını sağlıyor.

Batarya ömrünün yanı sıra Sony Xperia E4 hızıyla da dikkat çekiyor. Yüksek performanslı 1.3 GHz Quad-core işlemcinin hızlı performansı sayesinde aynı anda birçok uygulama çalıştırılabiliyor ve internette rahatça sörf yapılabiliyor. İşlemci ve 1GB RAM, batarya ömrünü harcamadan yüksek performans ve hız sunuyor.

Hareket halinde eğlence

Sony Xperia E4 eğlenceyi de tam merkezine alarak, 5inç qHD ekran ve en iyi görüş açısını oluşturan IPS özelliği sayesinde, kullanıcılara eğlenceli içerikler ve özellikler sunuyor.

Sony’nin yeni uygulaması PartyShare ile telefonunuz Wi-Fi Direct üzerinden müzik paylaşımı sağlıyor. PartyShare uygulaması partilerdeki fotoğrafların da paylaşımına olanak veriyor. PartyShare, Sony Xperia E4’e yüklenmiş olarak kullanıcılara sunuluyor.

Sony Xperia E4; 5MP arka kamera ve HDR özelliği ile AR Eğlence, Live on YouTube™, Portre Rötuş, Sesli Fotoğraf, Timeshift Burst, AR Efekt, Social Life, Creative Efekt ve Sweep Panorama gibi akıllı sosyal kamera özellikleriyle eğlenceli fotoğraflar ve videolar çekilmesine olanak sağlıyor. 2 MP ön kamera ise kaliteli selfie çekimleri yapılmasını sağlarken, özel selfie uygulaması fotoğrafları yepyeni bir seviyeye yükseltiyor.

Teknoloji Makaleleri