Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Arena ve Huawei Kıbrıs’ta İş Ortakları İle Bir Araya Geldi

huawei_globaltechmagazineArena, uzun yıllara dayanan deneyimleri ve bilgi birikimi ile oluşturduğu “VALUE” iş modeli kapsamında, Türkiye’nin dört bir yanında yer alan iş ortakları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bu organizasyonlardan biri de 17 Nisan Cuma günü, Huawei ile Kıbrıs Merit Park otelde gerçekleştirildi. Farklı illerde bulunan iş ortaklarının katılımıyla gerçekleşen etkinlik, 19 Nisan Pazar günü son buldu.

Etkinlik boyunca, Arena VALUE ve Huawei’den değerli yöneticilerin sunumları, başarı hikâyeleri, Huawei Enterprise Business büyüme hedefleri, gelecek strateji ve projeleri iş ortakları ile paylaşıldı. Ayrıca katılımcılar, düzenlenen şehir turları ile keyifli bir haftasonu geçirdi.

Arena VALUE Satış ve Pazarlama Direktörü Tuncay IŞIK, konuyla ilgili şu sözleri kaydetti:

“Arena Value olarak, yeni yapılanmamız ile vizyonumuzun Türkiye’de daha çok hissedildiği bir dönem yaşıyoruz. Tüm iş ortaklarımız bizim için çok değerli. Dünyanın önde gelen markalarından Huawei ve iş ortaklarımızla hem önümüzdeki dönem stratejilerimizi paylaşmak hem de yakın ilişki geliştireceğimiz güzel bir haftasonu geçirmek adına Kıbrıs’ta bir araya geldik.  Gerek iş fırsatları, gerek stratejilerimiz, sunduğumuz ve sunacağımız katma değerler gibi birçok konuda sohbet etme fırsatı yakaladık. Önemli hedeflerle beraber yürüdüğümüz Huawei ve katılım gösteren tüm iş ortaklarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”

Teknoloji Makaleleri