Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Reklam Ödülü Altın Effie Intel’in

intel_globaltechmagazineIntel Türkiye, HP ve Teknosa işbirliği ile gerçekleştirilen “Duruma Göre Laptop, Kafana Göre Tablet yani 2’si 1 Arada!” başlıklı kampanya, reklam ve pazarlama iletişimi dünyasının en prestijli ödüllerinden Effie’ye hak kazandı. Yarışmaya geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Telekomünikasyon ve Bilgi Teknolojileri kategorisinde katılan Intel Türkiye, “Altın Effie” ödülü ile diğer adayları geride bıraktı.

Reklam filmi, 2’si 1 Arada laptopların hem laptop hem tablet özelliklerinin ofis içinde tartışılırken birden önemli bir dünya meselesi haline gelmesiyle başlıyor. Daha sonra bu tartışma ikiz kardeşler, çiftler, futbolcular, dizi oyuncuları, birleşmiş milletler, jetler, uydular derken tüm dünyayı etkisi altına alıyor. Sonunda da 2’si 1 Arada laptop olan HP Stream X360`ın bu tartışmayı, hem tablet hem laptop olabilmesi ile çözmesi ana fikrine dayanıyor. Altın Effie ödüllü kampanya ayrıca gazete ilanları, mağaza içi aktiviteler, radyo, sosyal ve dijital medya ile de desteklendi.

Tüm dünyada 47 yıllık tarihiyle iletişim çevrelerinde büyük ilgiyle takip edilen Effie, pazarlama odaklı olarak markanın değerini ve ticari performansını artıran başarılı reklam ve pazarlama iletişimi kampanyalarını ödüllendiriyor. 40 ülkede yapılan ve etkili reklam yönetimi için önemli bir referans niteliğinde olan Effie Ödülleri, Türkiye’de 2005 yılından beri düzenleniyor.

Teknoloji Makaleleri