Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

6. Girişimci Akademisi’nde 1000 Girişimci Bir Arada

incir globaltechmagazineDünyanın ilk Sosyal eTicaret platformu İncir.com, girişimcileri buluşturmaya devam ediyor. İncir.com tarafından 6. kez düzenlenen Girişimci Akademisi bu kez yaklaşık 1000 girişimciyi bir araya getirdi.

8-10 Mayıs tarihlerinde Silence İstanbul’da düzenlenen etkinlikte Türkiye’nin önemli yazar ve eğitmenlerinden Sinan Ergin ve Ahmet Şerif İzgören ile İncir.com’un da yatırımcı ortağı olan Melek Yatırımcılar Hasan Aslanoba, Kaan Karamancı ve Cem Tüfekçi deneyimlerini girişimcilerle paylaştı.

Tavsiyenin gücü ile e-ticareti bir araya getiren Dünyanın ilk Sosyal eTicaret Platformu İncir.com, 6. Girişimci Akademisi’nde 1000’e yakın girişimciyi bir araya getirdi. 8-10 Mayıs tarihlerinde Silence İstanbul Hotel & Convention Center’da düzenlenen etkinlik, Türkiye’nin dört bir yanından girişimcileri ağırladı.

6. Girişimci Akademisi’nde başarılı liderler ve iş insanları yetiştirme misyonuyla danışmanlık ve eğitimlerine devam eden Sinan Ergin ve liderlik, takım çalışması, yönetim ve iletişim alanlarında seminerleri ve kitaplarıyla tanınan Ahmet Şerif İzgören, deneyimlerini girişimciler ve girişimci adaylarına aktardı. İncir.com’un da yatırımcı ortağı olan Türkiye’nin süper melek yatırımcısı Hasan Aslanoba, İncir.com’un diğer melek yatırımcıları Kaan Karamancı ve Cem Tüfekçi ile birlikte fikir, tecrübe ve proje ile ilgili vizyonlarını paylaşarak etkinliğe katkıda bulundu.

İncir.com’un Kurucusu ve CEO’su Yusuf Yıldırım 6. Girişimci Akademisi’nde yaptığı konuşmasında “incir.com olarak 13.500’ün üzerinde girişimcimiz ile her ay on binlerce müşteriye ulaşarak 5 milyon TL üzerinde satış gerçekleştiriyoruz ve son 1 yılda %2500’lük bir büyüme yakaladık. 2015 yılının sonunda 25 bin, 2016 da ise 50 bin girişimciye hizmet veren bir Sosyal eTicaret Platformu haline gelmeyi hedefliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda, girişimcilere ve girişimci adaylarına ilham vermek amacıyla Girişimci Akademileri düzenliyor, tecrübeleriyle onlara yol gösterecek isimlerin başarı hikayelerini dinlemelerini sağlıyoruz. Girişimci Akademisi’ne şu ana kadar binlerce girişimci katıldı. 6. kez düzenlediğimiz son akademimize de rekor düzeyde katılım oldu. Girişimcilere ve dolayısıyla ülke ekonomisine katkı sağlamanın verdiği sorumluluk bilinciyle Girişimcilik Akademilerini düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

7. Girişimci Akademisi Yeniden İstanbul’da

Türkiye’nin 81 şehrinde aktif incir.com girişimcileri bulunduğunu söyleyen Yusuf Yıldırım “Girişimcilik Akademisi’nin ilkini geçtiğimiz yıl Antalya’da düzenlemiştik. Bir yıl içerisinde Antalya, Afyon, Düzce, İzmir, Antalya ve son olarak da İstanbul’da girişimciler ile buluştuk. İstanbul’da Ağustos ayında gerçekleştireceğimiz bir sonraki Akademi’de, Türkiye’nin dört bir yanından bu kez 1500’e yakın girişimci ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz” diye bilgi verdi.

Üç gün süren 6. Girişimci Akademisi, incir.com’un başarılı girişimcilerinin başarıya ulaşırken yaşadıkları tecrübelerini de paylaştığı takdir ve ödül töreniyle son buldu.

Teknoloji Makaleleri