Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Acer Extensa EM2 Serisi ile Masaüstü İş Bilgisayarı Portfoyunu Genişletti

EM2610 03Acer, küçük ve orta ölçekli işletmelere yönetilebilirlik ve güvenlik özelliklerine sahip arttırılmış çoklu görev performansı sunan Extensa EM2 serisi ile profesyonel masaüstü bilgisayar portföyünü genişletti.

Acer Extensa EM2 masaüstü iş bilgisayarı serisi, esneklik ve iş ihtiyaçları doğrultusunda büyüme seçeneklerine ihtiyaç duyan küçük işletmeler için tasarlanmıştır. Extensa serisindeki modellerin kurulumları kolaydır ve kullanıcılarına güvenilir, zengin özelliklere sahip bir deneyim sunar.

Acer Extensa EM2 ince, endüstriyel bir tasarıma sahiptir ve 4. nesil Intel® Core™ i7, i5, i3 veya Intel Pentium ve Celeron işlemci seçeneklerinden biriyle donatılmış olarak gelir. 8GB’a kadar bellek, 2TB’a kadar depolama ve Intel HD 4600/4000 grafikleriyle birlikte, kullanıcılar standart ofis ihtiyaçlarını yürütebilmeleri için optimize edilmiş bir bilgisayar sahibi olurlar. Daha fazla grafik performansına ihtiyaç duyanlar, bilgisayarlarının performansını arttırmak için AMD Radeon veya Nvidia GeFore grafikleri arasında seçim yapabilirler.

DVI-D bağlantı noktası aracılığıyla çift monitör desteği, altı USB bağlantı noktası , VGA bağlantı noktası ve opsiyonel seri bağlantı noktası ile Extensa EM2 işleri kolaylaştırmak için çok çeşitli çevresel birime kolay bağlanabilirlik sunar.

Sınırlı IT desteğine sahip, fakat güvenlige ihtiyaç duyan küçük işletmeler için, Extensa EM2 serisi güvenlik önlemleri almak, dosyaları uzaktan yönetmek ve bakım görevlerini programlamak için Acer Office Manager içerir.

Extensa EM2, öncelikli onarım servisi veya sonraki iş günü içerisinde opsiyonel yerinde onarım servisi sunan Acer Care Plus programı ile 5 yıla kadar uzatılabilen 1 yıllık standart garantiye sahiptir.

Teknoloji Makaleleri