Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Sony Mobile’dan Xperia Z3 Serisine Premium Katkı Xperia Z3 +

XperiaZ3PlusSony Mobile, amiral gemisi Xperia Z3 serisine, şık ve zarif tasarımı ile dikkat çeken Xperia Z3+’ı ekledi. Sony’nin üstün kamera teknolojisine sahip Xperia Z3+, 20 MP’lik ana ve 5 MP’lik ön kamerası ile göz dolduruyor. Ayrıca iki güne varan pil ömrü Xperia Z3+ kullanıcılarını hiçbir yerde yarı yolda bırakmıyor.

Kusursuzluğa doğru…

6,9 mm inceliği ve 144 gr’lık ağırlığı ile ön plana çıkan Xperia Z3+, usta işçiliğiyle Sony’nin eşsiz tasarımını taşıyor. Suya ve toza dayanıklılık (IP65/68) özellikleriyle her koşulda ideal kullanım sağlayan Xperia Z3+’ta gerçekleştirilen bir başka tasarım yeniliği ise kapaksız USB girişleri. Kapaksız USB girişleri sayesinde telefonunuzu şarj etmek artık çok kolay. Ayrıca manyetik şarj piminin de kaldırılmış olması, parlak metal çerçeve görüntüsü, yuvarlatılmış kenarları, temperlenmiş camı Xperia Z3+’ı daha pürüzsüz ve minimalist yaparak rahat tutuşu sağlıyor.

Sony Xperia Z3+, siyah ve beyaz renk seçeneklerinin yanı sıra bakır ve su yeşili renkleriyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Muhteşem kamera deneyimi ile her yerde en iyi sonucu alın

Xperia Z3+, Sony’nin en iyi Cyber-shot & Handycam teknolojileri ile üstün kamera performansını sunmaya devam ediyor ve kameralardaki dönüşümü sadece ana kamera ile sınırlamayıp ön kameraya da uyguluyor. Xperia Z3+’ın üstün kamera özellikleri sayesinde düşük ışıkta bile hem ön hem de arka kamera ile manzaradan selfie’ye mükemmel fotoğraflar çekebileceksiniz.

Xperia Z3+’ın ana kamerasında, 20,7 MP’lik Exmor RS mobil görüntü sensörü, BIONZ mobil işlemci ve 25mm geniş açılığı G lens bulunuyor. Ayrıca “Superior Auto” özelliği ile Xperia Z3+ ilk defasında ve her defasında en iyi çekimi yapmanızı sağlıyor. En uygun ayarı bularak mümkün olan en iyi fotoğrafı çeken bu özellik sayesinde, 52 farklı ortam otomatik olarak tanımlanarak ayar yapabiliyor. Yeni eklenen Gourmet Mod ise, yemeklerinizi en güzel görünümleriyle fotoğraflara yansıtabilmenize olanak sağlıyor.

Ayrıca Xperia Z3+’ün ISO 12800 hassasiyet ve 1/ 2,3 ölçüsündeki geniş görüntü sensörü sayesinde düşük ışık şartlarında bile en etkileyici ayrıntıları yakalamanıza imkan veriyor. Xperia Z3+’ın fotoğraf ve video için HDR özelliği ile arkadan güçlü bir ışık gelse bile harika çekimler yapabilir, 4K büyüklüğündeki video kayıt ve çıkış kapasitesi sayesinde değerli anlarınızı yüksek kaliteyle kaydedebilir ve izleyebilirsiniz.

Exmor R mobil görüntü sensörüne sahip yeni 5MP’lik ön kamera sayesinde, artık her ışıkta daha iyi selfie’ler çekebilirsiniz. 25mm geniş açılı lens grup selfie’leri için mükemmel bir tasarım olarak ön plana çıkıyor. Superior Auto modu ise fotoğraf ortamını analiz ederek otomatik ayarlarla her fotoğrafta harika görünmenizi sağlıyor.

Güçlü performans ve iki güne varan pil ömrü

Xperia Z3+ ile birlikte gelen ultra hızlı Snapdragon 810 sekiz çekirdekli 64 bit işlemci internette her zamankinden daha hızlı gezinmenize ve optimum grafik deneyimine ulaşmanıza olanak sağlıyor. İster Wi-Fi üzerinden isterseniz en yeni 4G ağı üzerinden çoklu işlemler yapmanızı sağlayan Xperia Z3+, ihtiyacınız olandan fazlasını size sunuyor. LTE Cat6 ve Wi-Fi MIMO desteği ile daha hızlı bağlantı hızı sağlayarak, hareket halinde bile 300 Mbps LTE veri indirme hızıyla, zengin ve bağlantı halinde bir deneyim yaşayabilirsiniz. (Veri hızı operatörlerin ağlarına göre farklılık gösterebilir).

Xperia Z3+’ın iki güne kadar kullanım sağlayan 2 günlük pil ömrü mükemmel deneyimi kesintisiz kılıyor. Sony’nin inanılmaz iki güne varan pil ömrünü inovatif enerji tasarrufu teknolojisi bir araya gelerek süper uzun ömürlü pil performansı sunuyor. Ayrıca UCH10 şarj aleti ile telefonunuzu 45 dakika şarj ederek bir günlük pil ömrüne ulaşmak artık mümkün.

Eğlenceye devam…

Dayanıklılığı kaybetmeden parlaklık ve kontrastı artırabilen ultra parlak 5,2 inçlik Full HD akıllı adaptif ekran özelliği sahip Xperia Z3+, Sony’nin mobil TRILUMINOS Ekranı, mobil ekranlarda kullanılan Live Colour LED ve X-Reality özellikleriyle daha keskin ve canlı renkler sunuyor. Sezgisel kontrast iyileştirmeleri sayesinde parlak güneş ışında bile en uygun görüntüyü elde etmenizi sağlıyor.

Sony’nin ses teknolojilerindeki uzmanlığını yansıtan Xperia Z3+’ta yer alan High-Res Audio özelliği ile yüksek frekanslı sesleri stüdyo kalitesinde dinleyebilirsiniz. Xperia Z3+’ta yer alan DSEE HX özelliği, mevcut MP3 veya AAC parçalarınızın ses kalitesini yaklaşık olarak High-Res Audio seviyesine yükseltiyor. Yüksek kaliteli kablosuz müzik dinlemek için ideal Sony’nin yeni LDAC kod çözücüsü, verileri Bluetooth üzerinden geleneksel kod çözücüye göre üç kat daha hızlı aktarmanızı sağlıyor.

MDR-NC31EM kulaklıkla birlikte Xperia Z3+, arka plandaki gürültüleri engelleyerek dijital gürültü sesini keser ve ortamdaki gürültüyü %98’e kadar azaltıyor. Ayrıca Xperia Z3+, taktığınız herhangi bir kulaklığın tipini ve tarzını algılayarak ses ayarlarını buna göre ayarlayarak en iyi ses deneyimini almanıza imkan veriyor.

Xperia Z3+’ın PS4 Remote Play özelliği ile en sevdiğiniz PlayStation4 (PS4) oyunlarını Wi-Fi bağlantınız üzerinden evin her yerinden oynayabilirsiniz.

Sony’nin sunduğu en güzel deneyimlerden yararlanmaya devam etmek için tüm Xperia Z3+ kullanıcılarına, Sony eğlence dünyasını parmaklarınızın ucuna getiren Xperia Lounge Gold erişimi de sağlanıyor. Xperia Lounge Gold sayesinde özel yarışma ve fırsatlardan yararlanabilir, yeni uygulamaları ilk olarak deneyimleyebilir ve en yeni film, dizi ve müzik parçalarını cihazınızdan takip edebilirsiniz.

Teknoloji Makaleleri