Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

İstanbul’un 48 Saati Sony Xperia ile Dünyaya Meydan Okuyacak

sony_globaltechmagazineSony Xperia, dünyanın en gözde 48 şehrinin 48 saat boyunca birbirinden etkileyici fotoğraflarla yarışacağı sıradışı bir projeye imza atıyor. İsteyen herkes Barselona, Moskova, Paris ve Roma gibi dünyanın önde gelen şehirleriyle birlikte İstanbul’un da içerisinde yer aldığı etkinliğin bir parçası olabilecek. 13-14 Haziran tarihlerinde Facebook sayfasındaki uygulamaya İstanbul fotoğraflarını yükleyenler Instagram üzerinden #ICan, #Xperia ve #Istanbul etiketleri ile İstanbul’u zirveye taşımak için yarışacak.

İki günlük batarya ömrünü eşsiz kamera deneyimi ile birleştirerek Z3 kullanıcılarına mükemmel bir deneyim yaşatan Sony Xperia, sıra dışı bir etkinlik ile dünya çapındaki fotoğraf tutkunlarını sosyal medya üzerinde bir araya getiriyor.

Eşsiz kamera deneyimi ve iki günlük batarya ömrü sayesinde en kaliteli fotoğrafların 48 saat boyunca kesintisiz çekilmesine imkan veren Sony Xperia, 13-14 Haziran tarihlerinde, dünyanın en gözde 48 şehrinin birbirinden etkileyici fotoğraflarını 48 saat boyunca sosyal medya üzerinden yarıştıracak. Paris, Barselona, Roma, Moskova gibi dünyanın en gözde merkezlerini ile birlikte İstanbul’un da içerisinde yer aldığı etkinlik kapsamında her şehir bir Instagram fenomeni tarafından profesyonel olarak fotoğraflanacak. İnstagram fenomeni çektiği fotoğraflarla kitleleri bu etkinliğe katılma konusunda cesaretlendirecek.

İstanbul’u Ahmet Erdem fotoğrafları anlatacak

648 bin Instagram takipçisi ve sıra dışı tarzıyla Ahmet Erdem, yarışmada 48 saat boyunca Sony Xperia Z3 kullanarak çekeceği fotoğraflar ile hem fotoğraf tutkunlarını bu etkinliğin parçası olmaya çağıracak hem de İstanbul’u dünyaya tanıtacak.

Dünyanın her yerinden milyonlarca insan, 48 Saat Projesi kapsamında yaşadıkları şehri yansıtmak için sosyal medyada on milyonlarca fotoğrafla projeye destek verecek.

Yağmur altında çekilen selfie’lerden alacakaranlıkta çekilen şehir ışıklarına kadar, 48 saat boyunca şehirlerin en yaşayan halleri #ICan ve #Xperia etiketleri kullanılarak, Instagram’da paylaşılacak.

İstanbul’u desteklemek isteyenlerin etkinlik süresince @sonyxperia hesabını takip etmesi ve ayrıca fotoğraflarını yarışma etiketleri olan #ICan ve #Xperia nın yanı sıra #Istanbul etiketini de eklemeleri gerekiyor.

Yarışmaya katılmak ise Facebook üzerinden Sony Xperia sayfasındaki uygulamayla mümkün olacak. Sony Xperia telefonlarıyla çekilen fotoğrafların yarışacağı yarışmanın kazananı, proje sonunda alınan etkileşim oranına göre belirlenecek. Yarışma sonucunda global yarışmanın kazananı Niagara Şelalelerinde bir tatil kazanırken, her şehrin galibi tüketici ise birer Sony Xperia Z3’ün sahibi olacak. Ayrıca şehirlerin yarışma boyunca paylaşılan en etkileyici fotoğrafları oluşturulacak bir video sayesinde tüm dünyaya ulaşacak.

Teknoloji Makaleleri