Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Bir Casper Nirvana N360 ile Dört Farklı Dünya

casper_nirvana_N360_beyazCasper, bilgisayar tutkunlarına tek bir üründe dört farklı kullanım deneyimi yaşatmak için Nirvana N360’ı geliştirdi. “Dünya senin etrafında dönsün…” sloganıyla satışa sunulan N360, dizüstü, stand, çadır ve tablet olmak üzere 4 farklı şekilde kullanılabiliyor. 11.6 inç büyüklüğünde, kendi etrafında tam tur dönebilen Full HD dokunmatik ekrana sahip olan N360, bilgisayar kullanımında maksimum özgürlük sunuyor.

Dizüstü bilgisayar pazarının lider markası Casper, bilgisayar tutkunlarını mobil hayatın yeni süper kahramanı N360 ile dönüşümün parçası olmaya davet ediyor. Kullanıcısına maksimum özgürlük sunan tablet pratikliğini, dizüstü bilgisayarın maksimum performansıyla buluşturan Casper, N360’ı bilgisayar tutkunlarının beğenisine sundu. “Dünya senin etrafında dönsün…” sloganıyla satışa sunulan ürün, gençlerden iş profesyonellerine yenilikçi bir mobilite deneyimi sunacak.

NASIL KULLANMAK İSTERSEN

Nirvana N360, parmak izi bırakmayan benzersiz tasarımı, 11,6” büyüklüğündeki Full HD dokunmatik ekranı ile ön plana çıkıyor. Tasarımdaki farkını, güçlü bileşenleriyle hız ve güç yarışında zirveye tırmanan Casper N360, dizüstü, stand, çadır ve tablet olmak üzere 4 farklı şekilde kullanılabiliyor. Ergonomik mat siyah ve beyaz rengiyle kolayca kullanım şekli değişen ürün, 20 mm inceliği ve 1.4 kilo ağırlığıyla kullanıcısına taşıma kolaylığı sunuyor.

GÜÇLÜ, ÖZGÜR VE REKABETÇİ

Intel teknolojisinin en yeni üyesi Intel® Atom® Z3735F ile üretilen N360, oyun, müzik, film, sosyal medya isteklerine hızlı bir şekilde yanıt verirken, 64 GB hafızasıyla zamanla yarışan öğrenciler ile iş profesyonellerinin işten eğlenceye hızlıca geçiş yapmalarına imkan tanıyor. Güçlü işlemcisini destekleyen 2 GB RAM ile yüksek hızın keyfini perçinleyen Casper N360, 8000 mAh batarya ile kesintisiz eğlence ve çalışma imkanı sunuyor. Bilgisayar tutkunlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklerle donatılan N360, yazılım devi Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 10’a yükseltilebilecek. Bilgisayar kullanım alışkanlıklarını değiştirerek, hem mobil, hem de iş dünyasının yeni süper kahramanı olmaya hazırlanan Casper N360, KDV dahil 899 TL rekabetçi fiyatıyla bilgisayar başında değil, özgürce çalışıp eğlenmek isteyenleri bekliyor.

Teknoloji Makaleleri