Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

47 Saniyede 100 Yıl Ömürlü Fotoğraf Basıyor

SELPHYCP1000Canon’un yeni fotoğraf yazıcısı SELPHY CP1000, laboratuvar kalitesinde baskı yapabiliyor. Tatile çıkarken bavulda bile taşınabilen SELPHY CP1000, fotografları doğrudan fotoğraf makinesinden, USB veya hafıza kartından sadece 47 saniye içinde yazdırıyor. Yazdırılan fotoğraflar yeni teknoloji ile 100 yıl bozulmuyor.

Canon evde ve seyahatte üstün kalitede baskıya imkan tanıyan taşınabilir fotoğraf yazıcısı SELPHY CP1000’i tanıttı. En sevdiğiniz fotoğraflarınızı, doğrudan fotoğraf makinesinden, USB’den veya hafıza kartından sadece 47 saniye içinde SELPHY CP1000 ile bastırabilirsiniz.

Şık ve kompakt tasarımıyla SELPHY CP1000’de 6,8 cm (2,7”) LCD eğilebilir ekran bulunuyor. Kullanımı kolay arayüz, olağanüstü baskı kalitesiyle bir araya gelen SELPHY CP1000, opsiyonel pil paketi aksesuarının kullanılmasıyla da tam anlamıyla taşınabilir yazıcı haline geliyor.

Görüntüyü iyileştiriyor

SELPHY CP1000, geliştirilmiş boya uçunmalı mürekkep teknolojisinin sunduğu yüksek kaliteli baskılarla 16,7 milyon renk kullanarak yüksek çözünürlüklü fotoğraflar üretiyor. Baskıların çok daha net olması için CP1000 yazıcıya eklenen ‘otomatik görüntü iyileştirme’ özelliğiyle mavi gökyüzü ve gün batımı renkleri güçlendirirlen, renk dağılımı ve kontrast düzeltilebiliyor, kırmızı gözler ile parazitler kaldırılabiliyor. Ek olarak mükemmel özçekimler ve grup çekimlerinde kullanılabilecek Pürüzsüz Cilt moduyla yüzdeki kusurlar giderilerek her seferinde göz alıcı sonuçlar garantileniyor.

100 yıla kadar korunan baskı

Yazıcı kafasında mürekkep şeridine uygulanan ısının kontrol edilmesiyle SELPHY CP1000, farklı kağıt veya medya tipi kullanmak zorunda kalmadan dört baskı sonlandırma seçeneği sunuyor. Bu seçenekler arasında 100 yıla kadar bozulmadan kalabilen parlak sonlandırma ile istediğiniz yere asabileceğiniz kirlenmeye ve parmak izlerine karşı dayanıklı fotoğraf baskıları sunan üç yarı mat seçenek yer alıyor.

İster standart kartpostal boyutlu fotoğraflara veya 50 x 50 Instagram™ stili gibi sıra dışı bir boyuta ister kredi kart boyutlu baskılara ihtiyacınız olsun SELPHY CP1000 size istediğiniz boyutta baskı alma özgürlüğü sunuyor. SELPHY CP1000 ile ön ayarlı 43 boyutta vesikalık fotoğraf da yazdırılabiliyor Bu özelliği acil kimlik rozetleri baskılarına ihtiyacı duyulan küçük ofisler veya etkinlikler için ideal bir seçenek olarak tercih ediliyor. Ayrıca, tek bir sayfaya iki farklı boyutta vesikalık fotoğraf baskısı alabilme kapasitesi ve doğruluğu ve hassasiyeti artıran kimlik çerçeveleme ve kesme kılavuzu sayesinde her baskı kullanılabilir kalitede oluyor ve asgari düzeyde baskı atığı oluşturuyor.

SELPHY CP1000 – temel özellikler:

·         Ev ortamında ve hareket halinde kullanım için ideal kompakt ve taşınabilir fotoğraf yazıcısı

·         Fotoğraf makinesi, USB veya hafıza kartlarından hızlı ve kolay baskı

·         Dayanıklı laboratuvar kalitesinde baskılarla anılarınızı yıllarca yaşatır

Teknoloji Makaleleri