Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Logitech’ten Dünyanın En Gelişmiş Kablosuz Taşınabilir Mouse’u

logitechnew_globaltechmagazineLogitech’in yeni kablosuz mouse’u Logitech® MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse cam dahil tüm yüzeylerde yüksek performans sunuyor.

Gelişmiş Darkfield™ Lazer Sensörü ile cam dahil her yüzeyde çalışabilen Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mouse, şık tasarımı ve bir çantaya sığabilecek kompakt boyutu ile rahatça her yere taşınabiliyor ve uzun saatler kullanım  kolaylığı sunuyor.

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, “Bağlantısı, boyutu ve rahatlığıyla Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mouse, ödüllü mouse’umuz MX Master’ın taşınabilir versiyonu.  Logitech MX  Anywhere 2, dilediğiniz her yerde çalışmak üzere tasarlanmış ve bugüne kadar sunduğumuz en iyi çok yönlü mouse’ dedi.

Çift bağlantı özelliği sunan Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mouse, Pico Unifying™ alıcısı veya Bluetooth® Smart teknolojisi üzerinden Windows veya Mac bilgisayarlara rahatlıkla bağlanabiliyor. Aynı anda üç ayrı cihazla eşleşebilen Logitech MX Anywhere 2, Logitech Easy-SwitchTM  tuşu aracılığıyla tek bir dokunuşla masaüstü bilgisayar, laptop ya da tablet arasında kolayca geçiş imkanı sunuyor. Logitech MX Master Anywhere 2’nin kaydırma tekerleği uzun dokümanları veya web sitelerini hızlıca incelemenize imkân veren yüksek hızlı kaydırma özelliği (hyperfast scroll)  ve daha dikkatli kontrol sağlayan click-to-click (tıklatmalı) modu bulunuyor.

Logitech MX Master Wireless Mouse ile benzer olarak, Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobil Mouse da Logitech OptionsTM yazılımı kulanılarak kişiselleştirilerek Mac bilgisayarlardaki dokunmatik komutları uygulayabiliyor, böylece daha hassas bir kontrol sağlıyor. Logitech MX Master Anywhere 2’nin şarj edilebilir  pili, tam şarj edildiğinde yaklaşık iki ay pil ömrüne sahip. Bir dakikalık şarj ile iki saatlik kullanım olanağı sunan mouse’u micro-USB şarj kablosu  ile bilgisayarınıza takarak kolayca şarj edebilir ve şarj olurken mouse’u kullanmaya devam edebilirsiniz.

·         Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobil Mouse, Türkiye’de Ağustos 2015 itibariyle  259 TL (KDV dahil) tavsiye edilen satış fiyatı ile satışa sunulacak.

Teknoloji Makaleleri