Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Avea ve Samsung Güçlerini Birleştirdi ve Galaxy Grand Max’ı Getirdi

Avea Samsung Galaxy Grand MaxTürkiye’nin en inovatif mobil operatörü Avea ile akıllı cihaz satışında dünya devi Samsung, yeni işbirlikleriyle, yazılımı ve donanımı Avea için özelleştirilen Galaxy Grand Max’i Türkiye’de pazara sundu.

Türk Telekom Grubu Bireysel Pazarlama Entegre Bağlantı Yönetimi Direktörü Baran Yurdagül, “Müşteri odaklı yaklaşımımızın bir sonucu olarak müşterilerimize ihtiyaçlarına en uygun ürünleri sunmaya devam ediyoruz. Samsung ile gerçekleştirdiğimiz yeni işbirliğimizle birlikte sektörde yine başarılı bir ürüne imza attık. Akıllı telefon kullanım oranı en yüksek operatör olarak, bu özel cihazı sadece Türk Telekom Grubu müşterilerine özel bir kampanyayla ve erişilebilir bir fiyatla satışa sunmaktan dolayı büyük bir gurur duyuyoruz” dedi.

Samsung Electronics Türkiye IT ve Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza;  “Samsung olarak, tüketicilerimizin daima en önde olmalarını sağlamak için benzersiz mobil teknolojilere öncülük ederek inovatif teknolojiler sunmaya odaklanıyoruz. Avea işbirliğiyle Galaxy Grand ailesine yeni bir üye kazandırmış olmaktan dolayı heyecanlıyız.” dedi.

Müşterilerimize ihtiyaçlarına en uygun ürünleri biz sunuyoruz

Teknolojiyi en uygun koşullarla abonelerine sunmaya odaklandıklarını belirten Türk Telekom Grubu Bireysel Pazarlama Entegre Bağlantı Yönetimi Direktörü Baran Yurdagül, “Müşteri odaklı yaklaşımımızın bir sonucu olarak müşterilerimize ihtiyaçlarına en uygun ürünleri sunmaya devam ediyoruz. Samsung ile gerçekleştirdiğimiz yeni işbirliğimizle birlikte sektörde yine başarılı bir ürüne imza attık. Akıllı telefon kullanım oranı en yüksek operatör olarak, bu özel cihazı Türk Telekom Grubu müşterilerine özel bir kampanyayla sunmaktan dolayı büyük gurur duyuyoruz. Galaxy Grand Max, erişilebilir bir fiyatla akıllı telefona sahip olmak isteyenlerin öncelikli tercihleri arasında yer alacak” dedi.

Samsung Electronics Türkiye IT ve Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza, Avea ile birlikte gerçekleştirdikleri işbirliğine ilişkin şunları söyledi: “Teknolojide marka işbirlikleri, her iki markanın kendi değerlerini ortaya koyması itibariyle tüketiciler için cazip ürünlerin yaratılmasına yardımcı oluyor. Samsung olarak, tüketicilerimizin daima en önde olmalarını sağlamak için benzersiz mobil teknolojilere öncülük ederek inovatif teknolojiler sunmaya odaklanıyoruz. Avea işbirliğiyle Galaxy Grand ailesine yeni bir üye kazandırmış olmaktan dolayı heyecanlıyız. Yazılım ve donanımıyla Avea’ya özel geliştirilen Galaxy Grand Max ile tüketicilere büyük ekran ve şık tasarımıyla dikkat çeken, rahatlıkla erişilebilecek bir seçenek sunuyoruz” dedi.

Geniş ekran, şık tasarım, yüksek performans

5.25 inç HD ekrana sahip olan Galaxy Grand Max, 13MP arka ve 5MP ön kameralarıyla kaliteli görüntüyü geniş bir alanda görüntülemek isteyenlerin tercihi olacak. 1.2 GHz hızındaki 4 çekirdekli Snapdragon 410 işlemcisiyle tüm uygulamalarda yüksek performans sunmak üzere tasarlanan Galaxy Grand Max, aynı anda birçok uygulamayı akıcı bir şekilde çalıştırırken, mükemmel bir mobil deneyimi de beraberinde getiriyor. 1.5 GB belleğe, 16 GB dahili depolama alanına ve 161 gram ağırlığa sahip olan bu akıllı telefon, 2500 mili amperlik bataryasıyla da kullanıcılarını yarı yolda bırakmıyor.

Galaxy Grand Max, koyu gri ve beyaz renk seçenekleri ve arka kapaklardaki özel dokusuyla şık tasarımı teknolojiyle buluşturuyor.

Samsung’un teknolojisi, Avea’ya özgü yeteneklerle donatıldı

Avea ve Samsung işbirliğinin ikinci ürünü olan Galaxy Grand Max, Avea’ya özel bir yazılımla birlikte geliyor. Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleriyle farklı alanlarda stratejik ortaklıklar yaparak pazardaki rekabet gücünü artıran Avea, bu yeni işbirliğiyle birlikte gelişmiş özelliklere sahip bir akıllı telefonu erişilebilir fiyatla Müşterileriyle buluşturuyor.

İster mobil, ister internet isterlerse de ev telefonu faturalarına ek 24 ay taksitle alabilecekler.

Galaxy Grand Max’i Türk Telekom Grubu müşterileri peşin 899 TL’ye veya ister mobil, ister internet isterlerse de ev telefonu faturalarına ek 24 ay taksitle alabilecekler. Kampanyadan yararlanan müşterilere ayrıca 3 ay boyunca Tivibu Cep Avea kullanım paketi ve Avea Lig Servisi hediye ediliyor.

Teknoloji Makaleleri