Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

TP-LINK , GITEX Fuarı’nda

tplink globaltechmagazineTP-LINK, Dubai’de yapılacak olan GITEX Teknoloji Haftası etkinliğinde yepyeni ürünleriyle yer alacak.

Dünyanın bir numaralı kablosuz ağ üreticisi TP-LINK, en yeni ürünlerini Dubai’de yapılacak olan GITEX Teknoloji Haftası etkinliğinde sergileyecek. 18-22 Ekim tarihleri arasında Dubai’deki Dünya Ticaret Merkezi’nde yapılacak olan GITEX’te TP-LINK, 4G router’dan yüksek hızlı modem/router’lara, dış mekan ağ çözümlerinden IP kameralara kadar en yeni teknolojilere sahip ürünlerini tanıtacak.

Zaa’beel Hall ZD30 nolu standda yer alacak olan TP-LINK, kablosuz ağın hızını üç kat artıran 802.11ac destekli en yeni modellerini sergileyecek. Bunlar arasında üç kanallı Archer C3200 en dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Kablosuz ağın hem bağlantı hızını hem de kalitesini çok yükseklere çıkaran bu ürün, ev ve küçük ofisler için ideal çözümler sunuyor. TP-LINK standında sunulacak bir diğer ürün, standart xDSl ve fiber bağlantı türlerine ek olarak 4G desteğine de sahip olan Archer MR200. 4G uyumlu SIM kart takılabilen MR200, mobil bağlantı ile farklı bir geniş bant bağlantı alternatifi sağlıyor. Standda ayrıca TP-LINK’in dokunmatik ekranlı ilk modeli olan Touch P5 de görülebilecek.

GITEX’te, TP-LINK’in tanıtacağı bir başka yeni ürün ise taşınabilir 4G router ailesinin son üyesi M7650. CAT9LTE destekli bu model, 4G SIM kartı takılarak kullanılıyor ve 4G ile WiFi ağı oluşturmayı sağlıyor. Kullanışlı, şık tasarımı ile her yere rahatlıkla taşınabilen ürün aynı zamanda gelecek nesil mobil WiFi destekli.

Özellikle geniş ya da çok katlı evlerde kablosuz ağı ‘kablo çekmeden’ her bölgeye sorunsuz şekilde taşımayı sağlayan powerline adaptörlerin en yeni modelleri de GITEX’te TP-LINK standında yer alacak. Elektrik hattını aynı zamanda internet ağına dönüştürmeyi sağlayan TL-WPA8630P model powerline adaptör, GITEX’te görülebilecek ürünler arasında yer alıyor.

Kurumsal çözümler de GITEX’te…

Daha çok son tüketici ürünleri ile tanınan TP-LINK’in kurumlara yönelik ağ çözümleri de bir hayli fazla. Bu ürünlerden bazıları da Dubai’deki GITEX’te ziyaretçilere tanıtılacak. Bunlar arasında yeni nesil erişim noktası (access point) olan EAP ailesi de yer alıyor. Birlikte ücretsiz verilen yönetim yazılımı ile kolay kullanılıp, çok sayıda cihazın tek bir noktadan yönetilebilmesini sağlayan EAP erişim noktaları, başta otel, AVM, okul, hastane olmak üzere farklı ve çok sayıda kişinin kablosuz ağa bağlandığı işletmelerin tercih ettiği çözüm.

EAP serisinin yanı sıra dış mekan ağ çözümleri de TP-LINK standında yer alacak ürünler arasında. Yüksek performanslı Pharos serisi, kablosuz ağ sinyallerinin uzak noktalara ulaştırılmasını sağlıyor.

GITEX’te TP-LINK standında ayrıca hem ev hem de kurumların kullanabileceği en son model, bulut destekli IP kameralar da ziyaretçilere tanıtılacak ürünler arasında yer alıyor.

Teknoloji Makaleleri