Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Samsung Galaxy A (2016) Serisi Tanıtıldı

Samsung Galaxy ASamsung Electronics, birinci sınıf tasarım, üstün iletişim teknolojileri ve gelişmiş kamera özelliklerine sahip Galaxy A (2016) akıllı telefonlarını tanıttı. Samsung’un yenilikçi tasarım ve teknolojisi ile donatılan Galaxy A (2016), tüketicilere kendilerini üç farklı ekran boyutu seçeneğinde etkili bir şekilde ifade etme fırsatı sunuyor:

·   5,5 inç A7    ·   5,2 inç A5       ·  4,7 inç A3

Samsung CEO’su ve BT ve Mobil İşletme Başkanı JK Shin, A serisi için şunları söyledi:

“Samsung olarak, tüketicilerimizin geri bildirimleri ve ihtiyaçlarından ilham alan sürekli inovasyon anlayışından asla vazgeçmiyoruz. Galaxy A serisinin tanıtımıyla birlikte, tüketici geri bildirimlerini önceki Galaxy A modellerimizi geliştirmek üzere kullandık. Böylece şık tasarım ve günlük yaşama uygun üstün performansı sorunsuz bir şekilde bir araya getirerek tüketicilere iyi düşünülmüş, etkili iyileştirmeler sunduk.”

Galaxy A (2016), yeni Samsung Galaxy tasarım geleneğini sürdürerek metal ile camın birleşimiyle, en üst seviyede uyum ve birinci sınıf bir tasarım sunuyor. Galaxy A (2016), daha ince bir çerçevenin kullanılması sayesinde üstün bir görüntüleme deneyimi sunuyor.

En karanlık ortamlarda bile en iyi fotoğraf kalitesi

Eşsiz tasarımının yanı sıra Galaxy A, hem parlak hem de net fotoğraf ve videolar için gelişmiş bir kamera sistemi ile dikkat çekiyor. Bu gelişmiş sistem, fotoğraflarda bulanıklığı önlemek için Optik Görüntü Sabitleme (OIS) teknolojisini ve karanlık ortamlarda en iyi fotoğraflar için hem ön hem de arkada F1.9 lens barındırıyor.

Üstelik Samsung’un “Hızlı Başlat” özelliği sayesinde, ana sayfa düğmesine tıklandığında kamera bir saniyeden kısa bir sürede açılıyor. Tüketiciler; Wide Selfie, Palm Selfie ve Güzelleştirme Efektleri gibi özelliklerle en iyi selfie’lerini de çekebiliyorlar.

Galaxy A serisinin 2016 yılının ilk çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor.

Teknoloji Makaleleri