Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

BimSA’dan Mobil Satın Alma Platformu Pratis Yayında

bimsa pratis globaltechmagazineTürkiye’nin en kapsamlı kurumsal elektronik satın alma platformu Pratis  mobil uygulaması artık Android ve App Store’da da yayında.

BimSA Genel Müdürü Tunç Taşman, “Elektronik satın alma ve online ihale uygulaması olarak müşteri ve tedarikçilere hizmet verdiğimiz Pratis platformumuzu kullanan müşterilerimiz artık, mobil ortamda e-ihale süreçlerini takip edebilecekler. Müşterilerimizin tek yapması gereken Apple kullanıyorlarsa App-store’dan, Android tabanlı bir telefon kullanıyorlarsa Android marketten Pratis yazıp, uygulamamıza ücretsiz erişip, telefonlarına indirmek. Kendilerine ait olan kullanıcı adı ve şifre ile uygulamamıza girebilir, mobil telefonlarından satın alma süreçlerini takip edebilirler. Pratis kurumsal elektronik satın alma portali üzerinden şirketlerin tüm e-pazarlık süreçlerini yürütebildikleri Pratis e-satın alma çözümünü belli özellikleriyle mobile taşıdık ve müşterilerimize özel olarak bir uygulama yazdık. Amacımız müşterilerimizin masa başına bağlı kalmadan, herhangi bir yerden mobil telefonlarından uygulamamıza girerek temel e-satın alma işlemlerini yapabilmelerini sağlamak” dedi.

Taşman, “Birbirinden farklı geliştirme ortamlarında kazandığı deneyimi kullanarak müşterileri için fark yaratan ve müşterilerine özel, uçtan uca ve ihtiyaca yönelik çözümler üretmeye devam eden BimSA’nın deneyimli yazılım ekibi tarafından geliştirilen Pratis elektronik satın alma platformu mobil uygulaması ile, bu platformu kullanan şirketler, tüm teklif toplama, gelen teklif ve e-ihale listelerine ulaşıp detaylarını görüntüleyebiliyor, grafiklerle teklifleri izleyebiliyorlar. Pazarlığa davetli firmaları listeden direkt olarak arayıp, mesaj gönderebiliyorlar. Davetli firmalara toplu olarak mail gönderip, tedarikçilerinden gelen bildirimlere ulaşabiliyorlar. Pazarlıkları uzatıp/kapatabiliyorlar, verdikleri siparişleri görüntüleyebiliyor, kendilerine Pratis platformundan gönderilen duyurulara ulaşabiliyorlar. Bimsa’nın kurumların dijitalleşme yolculuklarına eşlik ettiğinin en güzel örneklerinden biri Pratis Mobil’dir” diye ekledi.

Teknoloji Makaleleri