Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Panasonic ’in Yeni Kurumsal Çözümleri Gün Yüzüne Çıktı

panasonic globaltechmagazinePanasonic’in 4K kameralardan araç içi takip sistemlerine, toplam güvenlik çözümlerinden akıllı depo uygulamalarına kadar farklı birçok kurumsal ürün ve çözümleri tanıtıldı.

Kurumların özgün ihtiyaçlarına yönelik teknoloji sistemleri tasarlayan Panasonic, 20-21 Ocak tarihlerinde gerçekleştirdiği Panasonic Kurumsal Çözümler Etkinliği’nde güvenlikten depo yönetimine, araç içi kayıt sistemlerinden görüntüleme ve akıllı depo çözümlerine kadar birçok alanda sunduğu yenilikleri duyurdu. Sistem entegratörleri, Panasonic müşterileri ve teknoloji danışmanlarına yönelik yapılan etkinlikte, katılımcılar Panasonic çözümlerini ilk elden deneyimleme imkânı buldu.

Bulut tabanlı gözetimde Avrupa lideri

Etkinlikte tanıtılan Panasonic Toplam Güvenlik Çözümleri, yangın algılama, kartlı geçiş ve CCTV’yi tek platformda toplayarak kullanıcılarına birçok avantaj ve yönetim kolaylığı sağlıyor. Bu sistemde tüm cihazlar birbirleriyle etkileşime girerek güvenlik operatörlerine tek merkezden güvenlik kontrolü imkânı tanıyor. Teknoloji ürünlerinde dünyanın en geniş portföylerinden birine sahip olan Panasonic, bulut tabanlı gözetim alanında Avrupa’da pazar lideri konumunda.

7/24 bulut tabanlı gözetim

Uygun maliyetli ve konfigürasyon gerektirmeyen video analitik hizmeti Panasonic Cameramanager da Panasonic’in tanıttığı çözümler arasında yer alıyor. 7/24 bulut tabanlı ve gerçek zamanlı gözetim imkânı sunan Cameramanager, potansiyel hırsızlık vakalarına karşı kullanıcılarına anında bildirim gönderiyor. Sistemin bir parçası olan CLVR teknolojisi ise işletmelerin güvenlik kamerası görüntülerini akıllı alarm özellikleriyle optimize etmesine yardımcı oluyor. Hareket algılama özelliği sayesinde güvenlik ihlali yapan insanları tanımlayabilen sistem, akıllı algoritması sayesinde asılsız ihbar oranını da azaltıyor.

Güvenlikte ve yayıncılıkta 4K devrimi

Geleneksel 1080p kameralardan dört kat daha fazla çözünürlüklü kayıt yapan 4K kameralar, Panasonic’in güvenlik ve yayıncılık alanlarına sunduğu yeniliklerin merkezinde yer alıyor. Panasonic 4K güvenlik kamera sistemi, yüksek görüntü kalitesi ve dört Full HD kameradan alınan görüntülerle kurumların güvenlik seviyesini artırırken maliyetlerini azaltıyor. Habercilik ve yayıncılık alanındaki 4K devrimi de Panasonic’in kapsama alanındaki çözümlerden biri. Elektronik haber toplama alanında pazar lideri olan Panasonic’in 4K kameraları, görüntünün kaydı, düzenlenmesi, projelendirilmesi ve yayınlanması süreçlerinde yayıncıların tüm iş akışlarını basitleştiriyor.

“Başarımızın sırrı özgün ihtiyaca yönelik çözümler”

Kurulan demo alanında entegre güvenlik çözümleri, video analizi & yönetimi, güneş paneli, video konferans çözümleri, akıllı depo çözümleri, araç içi takip sistemleri, profesyonel ekranlar, projektörler, iletişim ve profesyonel yayıncılık çözümlerinin katılımcıların beğenisine sunulduğu etkinlikte Panasonic Kurumsal Sistemler Ülke Müdürü Uğur Çağlar şunları söyledi: “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan ve onların iş hayatını daha iyi hale getiren kurumsal çözümler üretiyoruz. Başarımızın sırrı ise her kurumun ihtiyacının farklı olduğunu bilmemiz ve tek bir çözüm tasarlamaktansa, söz konusu kurumun özgün ihtiyacını en iyi şekilde karşılayan özel ürün ve çözümler geliştirme becerimiz. Tüm çözümlerimizi müşterilerimizle “birlikte” çalışarak geliştiriyoruz. Çözümümüzü yalnızca sunmakla kalmıyor, uygulama ve yönetim alanlarında da müşterilerimize danışmanlık desteği veriyoruz. Bu eksiksiz hizmet anlayışımızla birlikte yepyeni ürünlerimizi mevcut ve potansiyel müşterilerimize anlatmak için düzenlediğimiz bu etkinlik son derece verimli geçti.”

Teknoloji Makaleleri