Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Avnet, VMware vCloud Air Network Hizmet Sağlayıcıları İçin Kaynak Firma Seçildi

avnet vmware globaltechmagazineDünyanın önde gelen teknoloji dağıtıcısı Avnet, Inc. (NYSE: AVT), müşterilerine vCloud Air üzerine kurulu servislerin yönetimi hizmetini sunmak isteyen VMware vCloud® AirNetwork Hizmet Sağlayıcıları için kaynak firma olarak seçildiğini duyurdu.

VMware Yönetilebilir Hizmet Sağlayıcısı (Managed Service Provider – MSP) modeli, vCloud Air Network Hizmet Sağlayıcılarının Avnet gibi kaynaklarla mevcut ilişkilerini korurken, VMware vCloud Air satışıyla yeni bir gelir kaynağı elde etmelerini sağlıyor. Programa dahil olan VMware vCloud® Air Disaster Recovery ürünü de Servis Sağlayıcıların, veri merkezi arızası durumunda müşterilerinin işlerinin devamını sağlarken kamu, özel ve hibrit bulutlar arasında iş yüklerinin kolayca taşınması özgürlüğünü veriyor.

Bu duyuruyla hizmetlerini Avusturya, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Fransa, Macaristan, Polonya, Romanya, Türkiye ve İngiltere’de sunan Avnet, EMEA bölgesindeki vCAN Yönetilebilir Hizmet Sağlayıcıları programının lider kaynak firması haline geldi. Avnet aynı zamanda Türkiye’de vCAN MSP’ler için tek kaynak distiribütördür.

Avnet Technology Solutions, EMEA bölgesi İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dieter Lott bu gelişmeyle ilgili şunları söyledi, “Bu yeni ürünle, gelir kaynaklarını artırarak ve veri merkezi maliyetlerini yöneterek iş ortaklarımıza müşterilerinin bulut operasyonlarını büyütmeleri konusunda yardımcı olabileceğiz. Bu program, MSP’lere ekstra public ve hibrit bulut hizmeti sağlamak için eşsiz bir fırsat sunuyor. EMEA bölgesindeki bulut hizmetlerine olan taleplere yönelmeye devam ederek ve Türkiye’de pazar önceliğiile hizmeti sunarak VMware ile olan ilişkimizi geliştirebiliriz.”

VMware EMEA Bölgesi Bulut ve Servis Sağlayıcıları İş Ortaklarından Sorumlu Direktör Graham Crich ise şunları kaydetti, “Avnet’e EMEA Bölgesi VMware vCloud Air Network kaynak firması olarak hoş geldiniz demek istiyorum. 2008 yılından beri VMware, müşterilerine basit ve esnek bulut yolu sağlamaları için iş ortaklarıyla çalışmalarını yürütmektedir. MPS modelinde Servis Sağlayıcıların yönetilebilen hizmetlerle kendilerini ayrıştırmalarına yardım etmek için Avnet’in de yanımızda olmasından ötürü çok mutluyuz.”

Müşterilerin hali hazırda mevcut veri merkezlerinde kullandıkları VMware teknolojisini kullanan VMware vCloud Air Network Servis Sağlayıcıları, yönetilebilir hizmetlerle birlikte müşterilerine güvenilir ve emniyetli kamu ve hibrit bulut hizmetlerini sunarak işlerini büyütme süreçlerini hızlandırabilir.

VMware vCloud Air Network daha dazla hizmet esnekliği, global bulut hizmetleri için daha fazla seçenek ve dünya çapında 100’den fazla ülkede lokal VMware vCloud Air Network Servis Sağlayıcısı imkanlarıyla müşterilerinin hizmetinde.

Teknoloji Makaleleri