Perşembe, Nisan 18, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Penta Teknoloji ’ye Intel’den İnovasyon Ödülü

penta globaltechmagazinePenta Teknoloji Intel Etkin Dağıtıcı Konferansı’nda İnovasyon kategorisinde ‘’Entegre Eğitim Çözümlerini İlk Olarak Pazara Sunan Dağıtıcı’’ olarak ödüle layık görüldü. Konferanstan ödülle dönen tek Türk firması “Penta Teknoloji” oldu.

Türkiye’nin önde gelen teknoloji dağıtıcılarından Penta Teknoloji, Intel’in Avrupa, Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) Bölgesi’nden toplam 32 dağıtıcının katılımıyla Roma’da gerçekleştirilen Intel Etkin Dağıtıcı Konferansı’ndan (Intel Distributor Enabling Conference) Türkiye’ye ödülle döndü.

Intel META Bölgesi’nde farklı kategorilerde toplam 9 ödülün dağıtıldığı ödül töreninde, Penta Teknoloji İnovasyon kategorisinde ‘’Entegre Eğitim Çözümlerini İlk Olarak Pazara Sunan Dağıtıcı’’ olarak ödüle layık görüldü. Penta Teknoloji, söz konusu etkinlikten evine ödülle dönen tek Türk şirketi oldu.

Penta Volume Grubu Satış Pazarlama Direktörü Fatih Erünsal ödülle ilgili olarak “Penta olarak klasik bir dağıtıcı anlayışındansa katma değer sağlayan, fark yaratan ve inovatif bir yaklaşımla üreticilerimiz ve müşterilerimize hizmet etmek, birlikte bir sinerji yakalamak önceliğimizdir. Bu bağlamda inovasyon ödülü son yıllarda aldığımız en anlamlı ödüllerden. Bu ödül, üreticilerin hangi konulara ağırlık verdiği ve ne tür çalışmaları değerli bulduğunu açıkça ortaya koymaktadır. Yeni teknolojileri kanala en hızlı duyuran lider dağıtıcı olarak, gelecekte de bu tür pilot uygulamalarla yeni iş alanları geliştirmeye öncelik vereceğiz’’ dedi.

Teknoloji Makaleleri