Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Citrix ’ten İş Ortakları için Büyüme, Karlılık ve Öngörülebilirliği Destekleyen Girişimler

citrix globaltechmagazineCitrix, iş ortağı programı ve teşvik portföyünde yaptığı güncellemeleri duyurdu. Citrix, farklı satış faaliyetlerini ödüllendirmek, iş ortaklarının büyümesini desteklemek için pazarlama gelişim fonlarını genişleterek, iş ortakları tarafından belirlenmiş ve değerlendirilmiş fırsatları ödüllendiren yeni bir girişim başlattı.

Yeniden düzenlenen girişimler, iki farklı satış işlevine odaklanmış Citrix iş ortaklarını satış döngüsünün tümüne kattıkları değer için ödüllendirecek. Bu iki satış işlevi; yeni fırsatlar belirlemek ve bunları değerlendirmek, mevcut ve yeni fırsatlarda çözüm satışı. 

Yeni Fırsatlar Belirlemek ve Değerlendirmek için Gelişmiş Kaynaklar

Orta ölçekli pazar odaklı talep oluşturmak ve yüksek potansiyelli fırsatları hedefleyen faaliyetleri desteklemek amacıyla Citrix, Citrix Çözüm Danışmanları (CSA’lar) ve dağıtımcıları için tasarladığı yeni bir Stratejik Gelişim Fonu’nu duyurdu. Temmuz 2016’da Amerika ve EMEA bölgesinde başlatılacak olan fon, mevcut pazarlama fonu programlarının yerine geçecek. Bu; iş ortaklarına, orta ölçekli pazarda en yüksek yatırım geri dönüşü (ROI) fırsatlarını hedefleyen planlı ve belgeli pazarlama faaliyetlerinin maliyetlerini aşağı çeken fonlar sağlayacak. Amerika ve EMEA bölgesini bu yıl içinde Asya Pasifik ve Japonya bölgeleri takip edecek.

Diğer yandan 9 Mayıs günü Citrix; iş ortaklarını, özellikle orta ölçekli pazardaki yeni fırsatları belirleme ve bunları değerlendirmedeki başarıları için ödüllendirecek. Programın altında iş ortakları, yeni iş ortaklarına sağlanan tüm fırsatlarda yüzde 7 ön indirime hak kazanacaklar. Bu yeni teşvik, Uzman CAR Plus ve Ağ için Fırsat Kaydı dahil mevcut önceden önerilen indirimlere ek olacak. İş ortakları, kriterleri karşılayan iş ortakları olup olmadıklarına bakılmadan Citrix Danışman Ödülleri programı üzerinden, tüm pazar segmentlerinde çözüm satışı için ödüllendirilmeye devam edecek. Bu şekilde iş ortakları, toplam teşvik ödemelerinde yüzde 10’a kadar artış görebilecekler. 

Çözüm Satışı için Basitleştirilmiş Ödüller

İş ortağı geri bildirimlerine yanıt olarak Citrix, CAR programının tüm unsurlarını satış döngüsü çapında çözüm satış faaliyetlerini ödüllendiren sadeleştirilmiş süreçlerle güncelliyor. Citrix, iş ortaklarının Citrix satış organizasyonu ile olan etkileşimini bütün Teşvik Kayıt döngüsü boyunca kolaylaştıran kurallarını da geliştiriyor.

Bu program güncellemeleri önemli orta ölçekli pazar fırsatlarına odaklanmışken Citrix Teşvikleri, tüm pazar segmentlerinde ve yeni ve mevcut müşterileri hedefleyen tüm anlaşmalar için mevcut.

Citrix Dünya Çapında İş Ortakları Satış ve Strateji Başkan Yardımcısı Kimberly Martin, yeni gelişmelerle ilgili şunları söyledi: “İş ortaklarımıza, çözümlerimizi orta ölçekli pazara taşımalarında ve Citrix’i, iş ortaklarımızın da üzerinde bir iş oluşturabilecekleri en karlı satıcı haline getirmelerinde yardımcı olmaya odaklandık. İş ortağı programlarımızın ve kaynaklarımızın değerini artırmak için çalışıyoruz. Duyurduğumuz değişiklikler 2016 yılındaki ikinci dalgayı temsil etmektedir ve iş ortaklarımıza, özellikle de bizimle ilişiklerine yatırım yapan ve orta ölçekli pazarı hedefleyen iş ortaklarımıza öngörülebilirlik sağlamak, büyümeyi teşvik etmek ve karlılığı artırmak için tasarlanmışlardır.”

Teknoloji Makaleleri