Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Lenovo Sosyal Medyayı en etkin kullanan markalar listesinde

lenovo globaltechmagazineLenovo,  Diplomacy.Live tarafından; Türkiye’nin sosyal medyayı en iyi kullanan şirketlerinin belirlendiği araştırma sonuçlarına göre sosyal medyada en etkili markalar arasında yer alırken,  Türkiye’de Twitter’ı en doğru kullanan beş markadan biri seçildi. 

Diplomacy.Live tarafından, Türkiye’nin sosyal medyayı en iyi kullanan şirketlerini belirlemek amacıyla gerçekleştirilen “Sosyal Marka 100” araştırmasında en başarılı markalardan biri de Lenovo oldu. Lenovo ayrıca Türkiye’de dijital varlık olarak Twitter’ı en doğru kullanan beş markadan biri seçildi. Lenovo Türkiye hesabıyla; dijital platformaları kişiselleştirme, başarılı yönetim, etkileşim yaratma, projeler ve güncel tutma gibi kriterleri sağlayarak Türkiye’nin en iyi beş markasından biri olma ödülünü kazandı. 

Markalara Dünya Standartlarında Reyting Verildi

Türkiye’de ilk kez uygulanan dijital varlık reytinginde bu kez markalar yer aldı. SosyalMarka100 Dijital Varlık Reytingi için 100’lerce marka, internet sitesi,  sosyal ağ hesabı/sayfası/kanalları ve mobil uygulamalar incelendi ve dünya standartlarında harf şeklinde reytinglendi. Diplomacy.Live tarafından geliştirilen ve  ilk kez uygulanan Dijital Varlık Reytingi, Türkiye’nin en önde gelen şirketlerine ait markaları arasında ilk 100’ü belirlenirken Lenovo bu sıralamada ilk 50 marka arasında yer aldı. SosyalMarka100 Dijital Varlık Reytingi, Capital500, ISO500 ve popüler sosyal ağlarda öne çıkan markaların arasından web siteleri, mobil uygulamalar ve sosyal medya hesapları dikkate alınarak gerçekleştirildi.

SosyalMarka100 metodolojisi dijital varlık, bu varlıkların kişiselleştirmesi, güncelliği, etkileşimi, yarattığı etki ve ortaya koyduğu inovatif araç/projeler ana başlıklarındaki 158 göstergeden oluşan parametreler ışığında oluşturuldu.

Teknoloji Makaleleri