Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Fujitsu Depolama Çözümleri DCIG Buyer’s Guide sıralamasında zirvede

Fujitsu Eternus Storage GlobaltechmagazineFujitsu’nun ETERNUS depolama ürün ailesi, sektörün önde gelen bağımsız araştırma firması DCIG tarafından, sıralı depolama sistemleri arasında yapılan karşılaştırma sonucunda en yüksek puanları alarak zirveye oturdu. DCIG 2016-17 Utility SAN Storage Array Buyer’s Guide, 13 farklı üreticinin 62 depolama sistemini karşılaştırarak puanladı ve buna göre sıralama oluşturdu.

Fujitsu ETERNUS ailesinin sıralamada en üst sırada yer alması, son derece rekabetçi olan pazarda Fujitsu ürünlerinin ne denli sofistike olduğunun da bir kanıtı oldu. Araştırmada, yüksek ölçekli veri tabanı konsolidasyonu, kritik iş uygulamaları, analiz ve büyük veri için tasarlanan ETERNUS DX600 ve DX500 modelleri özellikle tavsiye edildi.

ABD firması DCIG, özellikle BT sektörüne yönelik üçüncü parti analizleri ve yorumlarıyla sektörel bilgi akışı sağlayan önemli kurumlardan biri. DCIG, ana odağındaki depolama çözümlerine yönelik analizleriyle C-seviyesi yöneticilere, BT yöneticilerine ve depolama mühendislerine kapsamlı, derinlemesine analizler sunuyor. Ayrıca depolama ve veri korunması gibi alanlarda da tavsiyelerde bulunuyor.

Fujitsu ETERNUS DX sistemlerinin sıralamaları şöyle:

  • ETERNUS DX600 S3 ve DX500 S3, “tavsiye edilen ürün”,
  • ETERNUS DX200 S3 ve DX100 S3. “mükemmel ürün”
  • Fujitsu depolama ailesinin en küçük üyesi olan ETERNUS DX60 S3 ise “iyi ürün” sınıfında yer aldı.

Teknoloji Makaleleri