Salı, Nisan 16, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Extreme Networks Türkiye’de yeni partnerini seçti

Extreme Networks globaltechmagazineGartner’ın 2015 yılında yaptığı araştırmaya göre, ağ ürün ve hizmetleri sunan şirketler arasında en vizyoner üreticisi seçilen Extreme Networks, Y3K ile iş ortaklığını duyurdu.

Extreme Networks, 1996 yılında kurulmuş, San Jose Amerika merkezli bir teknoloji şirketidir. Sunduğu kablolu ve kablosuz ağ sistemlerini yazılım ve analiz programları ile destekleyerek, küçük projelerden çok yüksek kapasiteli veri merkezlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. 80 farklı ülkede 20.000 ‘in üzerinde müşteride kurulu çözümleri bulunmaktadır. Dünyanın önde gelen işletmeleri ve lider kuruluşları, eğitim kurumları, devlet kurumları, sağlık kuruluşları ve hastaneleri müşterileri arasında yer almaktadır.

Extreme Networks kablolu ve kablosuz ağ sistemleri alanında, rakiplerine göre Türkiye’de ve globalde büyüme hızı ile dikkat çekmektedir. 2015 yılında, Gartner araştırma şirketi, pazara yeni ürün veya özellikleri ilk defa sunan lider kuruluşlara verdiği ‘en vizyoner’ üretici ödülünü Extreme Networks’e vermiştir.

Türkiye’nin önde gelen kamu ve sanayi kuruluşları, finans yapıları, havaalanları, cezaevleri, eğitim ve sağlık kuruluşlarının projeleri, Extreme Networks’ün Türkiye içinde en başarılı olduğu projelerdendir.

Y3K Güvenlik Teknolojileri, 2005 yılından bu yana tedarik ve dağıtımı alanında verdiği hizmetler ile sektörde lider güvenlik teknolojileri distribütörü ve bir Securitas grup şirketidir. Y3K dağıtımını yaptığı 35 uluslararası marka ile pek çok projeye ürün desteği sağlamaktadır. Y3K’yı rakiplerinden ayıran özelliği, projelerde çalıştığı iş ortakları verdiği teknik destek ve iş ortaklarına yaklaşımıdır.

Y3K Ürün Yönetimi Direktörü Dr.Serdar İnce, konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

“Y3K, elektronik güvenlik sistemlerinde kalitesi kanıtlanmış 35 uluslararası markanın Türkiye distribütörü. Bu sayede proje firmalarının, doğru ürünü bulma, zamanında ve en uygun koşullarla tedarik edebilme gereksinimlerine en iyi şekilde yanıt verir. Bu minvalde, katma değerli hizmet sunarak, Extreme Networks gibi bir dünya deviyle Türkiye’de çalışabilecek en önemli partnerlerden biri olduğumuzu düşünüyorum. Türkiye’nin önde gelen kurumlarına hizmet veren bu iki kuruluşun sinerjisinden güvenlik ve ağ alanında çok ciddi kazanımlar doğacaktır.” dedi.

Teknoloji Makaleleri