Perşembe, Nisan 18, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Dell EMC Çözümler Günü İstanbul ve Ankara’da değişimi başlatıyor

dell emc globaltechmagazineDell EMC, 11 Kasım’da İstanbul’da ve 15 Kasım’da Ankara’da Intel’in katkılarıyla gerçekleşecek Dell EMC Çözümler Gününde, uçtan uca çözüm portföyü ve gelecek vizyonunu paylaşmak üzere iş ortakları ve müşterileriyle bir araya geliyor. Etkinlik Dell EMC şirketinin yeni yapılanmasından sonra bir ilk olma niteliği taşıyor.

Dell EMC Türkiye Ülke Müdürü Didem Duru’nun ev sahipliğinde, Dell Kurumsal Çözümler Satış, İş Birlikleri ve Strateji Küresel Başkanı Brian Humphries’ın ana konuşmacı olarak katılacağı İstanbul’daki etkinlikte şirketin bulut tabanlı yapılara dönüşümünden mobil çalışma ortamlarına kadar birçok konu ele alınacak. Yeni dijital ekonomide her şeyin birbirine bağlanabildiği, anlık veri analizinin parmak uçlarında olduğu bir dünyanın yaşamımızı ve çalışma şekillerimizi nasıl değiştirdiği üzerinde durulacak.

Hem İstanbul’da hem de Ankara’da gerçekleşecek etkinliklerde Dell EMC’nin endüstri lideri yakınsanmış altyapılar, sunucular, depolama ve veri koruma teknolojileri kullanarak kurumların veri merkezlerini modernize ederek dönüştürmelerini sağladığı çözümler hakkında bilgiler verilecek.

İş ortakları ve müşterilerini İstanbul ve Ankara’da yapılacak etkinliklere davet eden Dell Türkiye Ülke Müdürü Didem Duru, “Dünyanın en önemli teknoloji birleşmesinin ardından ülkemizde ilk kez gerçekleştireceğimiz etkinliklerimizde, sunduğumuz çözümleri nasıl zenginleştirdiğimizi, sektöre nasıl değer katacağımızı göstermeyi hedefliyoruz. Dünyanın tek uçtan uca çözüm sunan teknoloji şirketi olarak, ülkemizdeki şirketlerin modern yapılara kavuşmaları için neler yapması gerektiği konusunda detaylı sunumların yapılacağı etkinlikte geleceğin trendleri ele alınacak” dedi.

BT birimlerinin dönüşümünün ele alınmasının yanı sıra Flash depolama ile modernize edilecek altyapılar, geleceğe hazır ağ teknolojileri, büyük veri çözümleri, yazılım tanımlı veri merkezleri gibi konularla ilgili uzman görüşleri paylaşılacak.

Teknoloji Makaleleri