Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Vestel, GameX2016’da eğlence ve adrenalin vadediyor

vestel_globaltechmagazineVestel, 1-4 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan GameX 2016 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nda yerini alıyor. Oyun tutkunlarını deneyim alanında en yeni teknoloji ürünleri ve birbirinden eğlenceli yarışmalarla karşılayacak olan Vestel, VR gözlüğünü deneyimleme fırsatını GameX 2016 ziyaretçilerine sunacak.

Vestel, en büyük dijital oyun ve eğlence fuarlarından biri olan GameX 2016’da binlerce oyun severi ağırlayacak. Vestel’in GameX 2016’daki 200 metrekareye yayılacak standı ise sergilenecek teknoloji ürünleri ve birbirinden eğlenceli oyunlar ile oyun tutkunları için buluşma noktası olacak.

Vestel VR Gözlük, Vestel OLED TV, Vestel Android TV, Vestel Starwars temalı TV’ler, Mix&Go, Vestel Venus akıllı telefonları ve Desibel kulaklıklar Vestel’in GameX 2016’te sergileyeceği ürünler arasında yer alacak. Oyun tutkunları Vestel’in deneyim alanında, birbirinden eğlenceli oyunlar ve ödüllü yarışmalarla karşılanacak.

Birbirinden Eğlenceli Oyunlar ve Sürpriz Hediyeler Vestel Standında

Vestel’in bu yıl satışa sunduğu Vestel VR gözlük ile oynanacak “Roller Coaster” ve “Yüksekten Düşme” ziyaretçilere farklı bir deneyim yaşatacak. İki kişinin birlikte deneyimleyebileceği “Roller Coaster” oyunu, Vestel VR gözlüğü sayesinde oyun severlere çok büyük bir oyun parkındaymış hissi yaratacak. Vestel VR gözlüğü ile deneyimlenecek bir diğer oyun ise “Yüksekten Düşme”. Sadece 3 metre yükseğe çıkacak GameX ziyaretçileri, manzaranın tadını çıkarırlarken hiç beklemedikleri bir anda 100 metreden düşmüş hissi yaşayacak.

Ayrıca bu yıl Vestel, Starwars tutkunlarını da sevindirecek. Vestel’in Starwars temalı televizyonunda oynanacak “Zihin Gücü” oyununda dikkatini toplayan kazanacak. Dark side ve light side olarak iki taraflı oynanacak oyunda en fazla konsantre olan ortadaki Venus maketini kendine doğru çekecek ve sürpriz hediyenin sahibi olacak. Starwars köşesine gelenleri bir de tatlı bir sürpriz bekliyor. Starwars temalı Mix&Go’larda hazırlanan tarifler, katılımcılara ikram edilecek, ayrıca tariflere sosyal medya üzerinden ulaşma imkanı da olacak.

Dijital oyun severlerin GameX 2016’daki Vestel deneyim alanında oynama fırsatı yakalayacağı oyunlar arasında “Sanal Penaltı” ve “Telefun”da katılımcılar sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak.

Vestel, birbirinden farklı oyunları oynayarak hediyeler kazanmak ve Vestel’in ürünlerini deneyimlemek isteyen herkesi GameX 2016’daki standına davet ediyor.

Teknoloji Makaleleri