Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Veeam, sorunsuz Dijital Hayat deneyimi sağlayacak yeniliklerini sundu

Veeam globaltechmagazineVeeam, günümüz tüketicilerinin talebi olan sorunsuz Dijital Hayat deneyimini sağlayacak çok büyük yenilikleri duyurdu.

Kullanıcılar, nerede ya da ne zaman ihtiyaçları olursa olsun bilgilerinin kullanıma hazır olduğu güvencesine sahip olmak istiyor. Kısacası sorunsuz bir Dijital Hayat deneyimi istiyor. Yıllık müşteri ve iş ortağı konferansı VeeamON 2017’de, şirketlerin kesintisiz çalışabilmesine yönelik çözümlerin yenilikçi tedarikçisi Veeam Software şirketlerin Çoklu Bulut ve Hibrit Bulut ortamlarında ‘Kesintisiz Bulut’ Erişilebilirliği’ni sağlamalarına yardımcı olacak büyük yeniliklerini tanıttı.

Veeam dünya genelindeki şirketlerin Veeam Availability Suite for the ‘Always on Cloud’ ile sorunsuz Dijital Hayat deneyimi yaşamalarına yardımcı oluyor. Veeam Availability Suite, temelde yeni çözümü ile:

  • Dijital Hayat’ın ne zaman, nerede ve nasıl istenirse istensin erişilebilir olacağı güvencesi ile Kesintisiz İş Sürekliliğini sağlayabilirsiniz. Ayrıca, bulutlar arasında herhangi bir şeyi herhangi bir yerde devamlı kurtarma, Çoklu Bulut ya da Hibrit Bulut ortamında yedekleme, kopyalama ve kesintisiz veri koruma (CDP) gerçekleştirebilirsiniz.
  • Dijital Dönüşüm Esnekliği kolay, güvenli ve güvenilir bulutlar arası veri yönetimini ve taşınmasını sağlar. Veeam’in sağladığı yazılım tanımlı, donanım ve buluta bağımlı olmayan platform sayesinde kullanıcı ihtiyaçları değiştikçe onlara uyum sağlayabilirsiniz.
  • Analitik ve Görünebilirlik özelliği ile şirketler artık verilerini güvenle izleyebilir, analiz edebilir ve harekete geçebilir. Veeam ve iş ortağı ekosistemi güçlü veri analitiği ve keşfini, basitleştirilmiş veri yönetimini, iş akışı otomasyonunu ve daha fazlasını sağlıyor.

Veeam’in eş CEO’su ve Başkanı Peter McKay günümüzün kullanıcılarının talepkar olduğunu belirtiyor. “Kullanıcılar, evde, işte ya da okulda sorunsuz bir dijital deneyim istiyor. Şirketler bu doğrultuda BT stratejilerini ve hizmet modellerini tekrar gözden geçirmeli. Erişilebilirlik en üst düzeyde öneme sahip. Şirketler buluta taşındıkça Veeam de Çoklu Bulut ve Hibrit Bulut ortamlarındaki hizmetlerin, uygulamaların ve verinin erişilebilirliğini garantiliyor. Veeam geçtiğimiz 10 yılda özel, yönetilmiş, açık ve SaaS bulutları için pek çok pazar yaratan yetkinlikleri ve yüksek düzeyde farklılaştırılmış çözümleri ile alanında lider ve yenilikçi şirket oldu. VeeamON’da bu çıtayı daha da yukarıya taşıyoruz.”

VeeamON 2017’de yeni Veeam Availability Suite v10 ve genişletilmiş Veeam ‘Always-On Cloud’ Availability Platform tanıtıldı. 

Yeni Veeam Availability Suite v10

Veeam Availability Suite v10, yönetmek ve korumak için ‘Always on Cloud’ Availability Platformu’nu genişleterek iş devamlılığını ve çevikliğini yeni bir seviyeye çekiyor:

  • Fiziksel sunucular ve Ağa Bağlı Depolama (NAS);
  • Yeni Veeam CDP (sürekli veri koruma) içeren öncelikli uygulamalar ve görev kritik iş yükleri, özel ya da yönetilmiş buluta sürekli kopyalamayı kullanarak saniye başına kurtarma SLA’i getiriyor.
  • İşletim sistemi nesne depolama desteği, uzun dönemli bellek ve uygunluk maliyetlerini azaltacak kurallara uygun otomatikleştirilmiş veri yönetimiyle maliyeti yüksek olan ana yedekleme depolamasını kullanılır hale getiriyor. Bu Amazon S3, Amazon Glacier, Microsoft Azure Blob ve herhangi bir S3/Swift uyumlu depolamayla geniş bulut nesne depolama desteğini kapsıyor.

Veeam, v10’la Çoklu Bulut ve Hibrit Bulut ortamlarındaki (özel, açık, yönetilmiş ya da SaaS) herhangi bir iş yükünü (sanal, fiziksel ya da bulut) destekleyerek şirket müşterileri için uçtan uca erişilebilirlik ve bulutlar arası veri yönetim platformu da sunuyor.

Teknoloji Makaleleri