Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Zyxel 5G World’da taşları yerinden oynatmaya hazırlanıyor

zyxel globaltechmagazineEn yeni 11ac teknolojisini kullanarak ultra hızlı bağlantı olanağı sunan Zyxel LTE5366, 5G World’de görücüye çıkacak. 

Ağ teknolojileri alanında dünya liderlerinden biri olan Zyxel, 13-15 Haziran tarihlerinde Londra’da gerçekleştirilecek 5G World etkinliğinde yeni ürünü LTE5366’yı tanıtacak. Kapalı alanlar için geliştirilen LTE5366, Wi-Fi performansını hızlı LTE teknolojisiyle eşleştiren güçlü bir kablosuz yönlendirici.

En yeni MU-MIMO 802.11ac teknolojisi ile LTE kategori 6 uyumluluğunu birleştiren LTE5366, 300Mbps’e kadar indirme hızı ve kategori 4’ün iki katı veri hızları sunarak; iç alanlarda bağlantı hızını da en uç noktaya taşıyor. Dahili wave 2 802.11ac kablosuz özelliği ile LTE deneyimini eşleştirmek için çok daha yüksek hızlar ve daha iyi kapsama alanı sağlayan LTE5366, eşzamanlı kullanıcılar tarafından yoğun olarak tercih edilen kapalı mekanlar için ideal bir ürün.

Dünyanın her bölgesinde kullanılabilir

LTE5366, LTE, DC-HSPA + / HSPA / UMTS ve EDGE / GPRS / GSM ile de uyumlu. Ürün böylece kullanıcıların tüm dünyadaki çeşitli mobil genişbant hizmetlerine bağlanmalarına olanak tanıyor. Kullanıcılar, LTE / 3G’yi kullanarak evde veya ofiste Triple Play servisleri, IPTV, VoLTE ve yüksek kaliteli müziklerin keyfine varabiliyor.

LTE5366’nın hız kavramını değiştireceğini belirten Zyxel Ürün ve İş Geliştirme Müdürü Kaan Tunçer, “Hizmet sağlayıcıların çağrı merkezlerini müşteriler en çok Wi-Fi performansıyla alakalı  sorunlar için  destek almak üzere arıyor. Bu da onlar için önemli miktarda zaman ve para anlamına geliyor. İş ortaklarımızın müşterilerine en iyi Wi-Fi deneyimlerini sunmalarına yardımcı olmak için 11ac Wave 2 teknolojisi gibi kablosuz olarak en son yenilikleri pazara sunuyoruz. Kullanıcılar evde kullandıkları ürün tasarımlarında daha küçük ve daha keskin olmayan cihazlar istedikleri için tasarım da giderek önem kazanıyor. LTE5366, en yeni Zyxel LTE cihazlarıyla birlikte zarif, modern ve zarif tasarımı sayesinde doğal olarak herhangi bir ortama uyum sağlıyor” dedi.

LTE5366’nın ilk duyurusu ise Zyxel Ürün Direktörü James Harris tarafında 5G World etkinliğinde 14 Haziran, yerel saat ile 12.00’de yapılacak.

Diğer LTE ürünleri de 5G World’de

Zyxel, LTE portföyünde yer alan diğer ürünlerini 5G World’deki 5G216 nolu standında sergileyecek. Zyxel bunun yanı sıra gelecek nesil kablosuz ev paketi LTE4597’yi de piyasaya sunacağını burada duyuracak. Zyxel LTE4597, LTE Kategori 12/13 uyumluluğuna sahip öncü bir taşınabilir yönlendirici ve kategori 4’ün dört katı yani 600Mbps’ye kadar veri bağlantı hızları sağlıyor. 5G World’de tanıtılacak diğer Zyxel ürünleri arasında ise WAH7608 4G LTE Taşınabilir Yönlendirici ve LTE3302 4G LTE Kapalı Yönlendirici gibi önemli ürünler yer alıyor.

Zyxel LTE ürün grubu; evde, ofiste veya hareket halinde olmak üzere çeşitli şekillerde internete bağlanırken kullanıcıların en iyi mobilite ve esnekliği elde etmelerini sağlıyor.

Teknoloji Makaleleri