Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2017’ye başvurular başladı

deloitte globaltechmagazineTürkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri bu yıl da Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye’de buluşacak.

2006 yılından bu yana Türkiye’de düzenlenen program, ülkenin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerine Avrupa ve dünyaya açılma fırsatı sunuyor.

Deloitte’un dünya çapında yürüttüğü ve son dört yılda en hızlı büyüyen ve cirosunu en hızlı artıran teknoloji şirketlerini belirlediği Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı, bu yıl da teknoloji dünyasının gelişmekte olan yıldızlarını bir araya getirecek.

Türkiye’de 12. kez düzenlenecek olan programla belirlenecek ülkenin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi, Deloitte’un uluslararası ‘Teknoloji Fast 500 EMEA (Avrupa, Ortadoğu, Afrika)’ programına katılarak Avrupa ve dünyaya açılma fırsatı bulacak.

Şimdiye kadar düzenlenen Deloitte Fast 50 Türkiye programlarına katılan 213 farklı şirket, 260’ı aşkın kez ‘Deloitte Teknoloji Fast 500 EMEA’ listesinde yer alarak, marka algılarını ülke sınırlarının ötesine taşıdı, yeni network’ler edindi ve bu şirketlerden 2 tanesi ‘Deloitte Teknoloji Fast 500 EMEA’da birincilik kazandı.

Türkiye’nin önde gelen teknoloji ödül programlarından biri olan Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2017 için başvurular, 31 Ağustos 2017 tarihine kadar devam ediyor. Program hakkında detaylı bilgiye ve başvuru formuna buradan ulaşılabilir.

Deloitte Fast 50 hakkında

Deloitte’un 1995 yılından beri dünyanın 37 ayrı bölgesinde 3 ayrı program halinde oluşturduğu Teknoloji Fast 50 Programı teknoloji, medya ve telekomünikasyon sektörlerinde yer alan şirketlerin son 4 yıldaki net satışlarındaki büyüme oranlarına göre belirleniyor. Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda yer alan şirketler, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’yı kapsayan EMEA Fast 500 Programı’na da aday oluyorlar.

Teknoloji Makaleleri