Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Huawei yeni SaaS çözümü olan AUTIN’i piyasaya sundu

huawei-globaltechmagazineHuawei, sayısal işletim hizmetlerine yönelik yazılım (SaaS) çözümü olan AUTIN’i piyasaya sundu.

Ödüllü Operation Web Services (OWS) üzerine kurulu olan Huawei’in yeni AUTIN markası, akıllı işletmeler için yeni bir işlevsellik ve makine öğrenmesi sağlıyor. AUTIN, operatörlerin reaktif bir işletimden daha proaktif işletimlere geçmesine yardımcı olmak için büyük veriyi ve AI’yi kullanıyor. Çözüm belli bir satıcıya bağlı olmayan ve teknolojik değişimden etkilenmeyen bir yapıda ve sürekli değişken bir ortamda birden fazla teknolojiyi ve hizmeti yönetebiliyor.

AUTIN ile iş süreçleri hızlanıyor

AUTIN’i rakiplerinden ayıran benzersiz özelliği, günlük işleri otomatik hale getirmek için işletim ekibinin uygulamalar oluşturmasını sağlıyor. AUTIN, çeşitli işletim alanlarında Huawei’in en iyi icraatlarını yansıtan 900’den fazla uygulamaya erişim sunuyor. AUTIN, operatörlerin işletim gereksinimlerini karşılamak için hangi uygulamaları ve APP’leri seçmesi gerektiğine olanak tanıyan esnek bir yapılandırmaya sahip.

AUTIN sürekliliği artırıyor

Operatörlerin artık sektörümüzün lider dijital platformuna, otomasyona ve AI gibi yeni özelliklere hızla erişebildiklerini belirten Huawei Yönetilebilir Hizmetler Direktörü David Shen, “AUTIN, basit ve tekrar eden görevleri otomatik hale getirerek manuel çalışmayı azaltır, sürekliliği artırır ve personelin daha önemli işlere odaklanmasını sağlar. Gerçek zamanlı analizle uygulanabilir bilgiler ve kök neden analizi yoluyla da daha hızlı arıza çözüm önerileri sunar. AUTIN, iş emri dağılımının optimizasyonunu sağlamak için tam bir operasyonel görünürlüğü mümkün kılar, saha denetimlerini azaltır ve personel kullanımını verimli hale getirir. Vizyonumuz, Huawei’in ortakları, üçüncü taraflar ve tüm sektörlerden oluşan bir ekosistem inşa etmektir. Bu topluluklar, telekom endüstrisinde herkese fayda sağlayacak yeni hizmetler ve yenilikler yoluyla olağanüstü değeri ortaya çıkarmak için birlikte çalışmamıza yardımcı olacak.” dedi.

Bilgi birikimi ve yenilikler bir arada

Huawei’in bilgi birikimi, yenilikleri ve 160’dan fazla küresel operasyonu yönetimi sırasındaki en iyi uygulamaları AUTIN’de toplanıyor. AUTIN, operatörün dijital hizmet sağlayıcı olma hedefine ulaşması yolculuğunu hızlandırıyor. Operatörlerin yüksek seviyede tekrar eden manuel işlemlerden otomatik operasyonlara geçiş yapmalarına yardımcı olmak için internet dünyası gibi diğer sektörlerden yenilikçi fikirler sağlıyor. Bu, analitik ve makine öğrenmesi ile güçlendirilmiş bir dijital platformu kullanabilen yeni bir kültür ve zihniyetle yeniden donatılmış bir dijital işgücü tarafından destekleniyor.

Teknoloji Makaleleri