Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Dell Technologies Forum 2018, 27 Eylül’de kapılarını açıyor

dell technologies-globaltechmagazineBu yıl ilk kez Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream ve VMware markalarını bir araya getirecek forum kapsamında dönüşüme hazır olmak için gerekenler konuşulacak.

Her yıl gelenekselleşen Dell’in en büyük etkinliği bu yıl yedi teknoloji liderinin gücünü bir arada deneyimleme fırsatı sunan Dell Technologies Forum 2018 olarak 27 Eylül’de İstanbul’da hayat buluyor. “Make it Real” konsepti ile hayat bulacak etkinlikte iş dünyasında ve teknolojide yaşanan dönüşüm gerçeğine ışık tutulacak.

İşletmelerin önümüzdeki yıllarda hayatta kalabilmeleri ve rekabetçi olabilmeleri için dönüşmek zorunda olduğuna dikkat çeken Dell EMC Türkiye Ülke Müdürü Sinan Dumlu, “Bu dönüşümün işletmelere, piyasaya ve dünyamıza etkilerini konuşmak için Türkiye’deki BT profesyonellerini etkinliğimizde ağırlayacağız. Robotik gelişmelerden yapay zekâ çözümlerine geleceğin teknolojilerine uygun altyapıların bugünden oluşturulması için gereken yatırımların nasıl yapılması gerektiğinin önemi üzerinde duracağız” dedi.

Geleceğin inşa edileceği teknolojiler konuşulacak

Etkinlik boyunca geleceğin yıkıcı teknolojilerine hazır olmak için şirketlerin nasıl dijital, BT, Güvenlik ve iş gücü dönüşümlerini tamamlaması gerektiği üzerinde durulacağı bilgisini veren Dumlu, nasıl uzun vadeli yatırımlarla geleceğe hazır altyapılar oluşturacaklarına dair önerilerde bulunacaklarını aktardı. Ayrıca etkinlik kapsamında yakınsanmış altyapılar, hibrit bulut ve sanallaştırma gibi geleceğin inşa edileceği teknolojiler ve sürdürülebilir bir dünya için yapılması gerekenler konuşulacak.

İlk kez 7 lider marka bir arada

Bu yıl ilk kez Dell Technologies Forum olarak gerçekleşecek etkinlikte Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream ve VMware markaları bir araya gelecek. Intel ve Microsoft tarafından desteklenen etkinliğin ana konuşmacıları arasında Dell EMC META Bölgesi Genel Müdürü Mohammed Amin de yer alacak.

#DellTechForum etiketiyle takip edilecek ve 27 Eylül’de Wyndam Grand Levent’te düzenlenecek etkinlik hakkında daha fazla bilgi ve kayıt için www.delltechnologies.com/tr-tr/events/forum/index.htm adresini kullanabilirsiniz.

Teknoloji Makaleleri