Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

BtcTurk ile kripto para sohbetleri başlıyor

BTCTurk-globaltechmagazineTürkiye’nin ilk dünyanın dördüncü kripto para alım satım platformu BtcTurk, #sizesorduk konsepti ile kullanıcılarıyla buluşmalar gerçekleştirmeye başladı.

5 yıl boyunca BtcTurk ile işlem yapan kullanıcılarını Akmerkez’de yer alan ofisinde ağırlayan şirket, bu buluşmalara katılan kullanıcılar ile kripto para dünyasına ilişkin sohbetler düzenliyor.

Müşterilerine 5 yıldır güvenle hizmet veren kripto para işlem platformu BtcTurk, faaliyete geçtiği tarihten bu yana BtcTurk’te işlem yapan kullanıcılarını Akmerkez’deki ofisinde ağırlıyor. Sosyal medya üzerinden #sizesorduk konsepti ile kullanıcılarına çağrı yapan kripto para işlem platformu, hem kullanıcılarının geri bildirimlerini alıyor hem de kripto para dünyasına ilişkin şirketin CEO’su ile birebir sohbet etme imkanı tanıyor.

5 yıllık kullanıcılarıyla ilk buluşmayı geçtiğimiz günlerde düzenleyen şirket, bundan sonra da sosyal medya üzerinden bu buluşmaların devamı için çağrı yapmaya devam edecek. Bu sektörde 5 yıllık sürenin oldukça uzun bir süre olduğuna dikkat çeken BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, Türkiye’de sektör standartlarının oluşması adına bu tür çalışmaların çok büyük önem taşıdığını belirterek sektörde güven unsurunun öneminin altını çiziyor.

Kullanıcı deneyimini her daim en üst noktaya taşımaya çalıştıklarını söyleyen Güneri, “Hem kullanıcı deneyimini geliştirmek hem de sosyal medyanın nabzını tutabilmek adına bu buluşmalara başladık. 5 yıllık kullanıcılarımızın bizim hakkımızda düşündükleri ve geri bildirimleri çok önemli. Bu geri bildirimleri almak ve onlarla birebir görüşerek kripto para dünyasına ilişkin deneyim ve görüşleri paylaşmak her iki taraf için de çok faydalı oluyor. Kapımız, çalıştığımız yeri görmek ve keyifli sohbet ortamında fikir paylaşımı yapmak isteyen tüm kullanıcılarımıza açık” dedi.

Teknoloji Makaleleri