Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Aksis, IBM’in Digital Business Automation platformunu duyurdu

Aksis-IBM-globaltechmagazineAksis, IBM’in yeni ürün platformunu duyurduğu, Digital Business Automation Roadshow – Istanbul  2018  etkinliğini gerçekleştirdi.

Bilişim sektöründe 25. yılını kutlayan ve Dijital Dönüşüm’e hizmet eden yeni teknolojileri ve yeni ürünleri sektörde başarılı uygulamalar ile yaygınlaştırmaya devam eden Aksis, 26 Eylül 2018 Çarşamba günü Ortaköy Feriye Palace’da, IBM’in yeni ürün platformunu duyurduğu, Digital Business Automation Roadshow – Istanbul  2018  etkinliğini gerçekleştirdi.  Etkinliğe farklı kurumlardan yoğun bir katılım gözlendi.

Açılış konuşmasını AKSİS A.Ş.‘nin Yönetim Kurulu Başkanı Cavit AKŞEHİRLİOĞLU’nun yaptığı etkinlik, AKSİS Genel Müdürü Burak MÜJDECİ ile Satış ve Pazarlama Müdürü Didem DEMİRKAYA’nın sunumları ile devam etti. IBM Hybrid Bulut Satış Lideri Can KAYALIOĞLU’nun “Dijital İşyeri & IBM DBA Roadmap” ve IBM Teknik Satış Lideri Muhammet Ali HANÇER’in “Dijital Dönüşüm Akıllı İçerik Yakalama ile Başlar” konulu sunumlarından sonra yine AKSİS firmasından Reşit GÖRGÜN “Sigortacılıkta Dijital Otomasyon” başlıklı sunumunda Türkiye’de bir ilk olan platform kullanıcılarından ve projelerinden bahsetti.

Kısa bir kahve arasından sonra etkinlik tüm hızıyla devam etti. IBM Teknik Satış Lideri Gökçen KARASU’nun “Yeni IBM Workflow” konulu konuşmasının ardından IBM Teknik Satış Lideri Muhammet Ali HANÇER “Robotik Süreç Otomasyonuna nerden başlanmalı ve kodsuz robot geliştirme” konularına değindi.

Etkinliğin son konuşmasında, CENIT AG firmasından Uluslararası Satış Başkan Yardımcısı Roland MERKT tarafından “IBM System Monitor & Retention GDPR/KVKK” çözümlerinin önemini vurguladı ve bu etkinlikten çok etkilendiğini belirtti.
Kurumsal İçerik Yönetimi, Süreç ve Kural Yönetimi, Cognitive Capture ve Robotik Süreç Otomasyonu çözümlerini kullanmak isteyenler için başarılı iş stratejileri ve en iyi uygulamaların anlatıldığı etkinlik büyük beğeni topladı.

IBM’in yeni platformu olan ve Filenet İçerik Yönetimi, Datacap Cognitive Capture ve IBM BPM çözüm grubunu tek bir çatı altında toplayan yeni Digital Business Automation ürün platformu, AKSİS tarafından Türkiye’de ilk kez Sigorta, Turizm ve Perakende sektöründe üç ayrı müşteride kullanıma alınmak üzere projelendirildi.

Teknoloji Makaleleri