Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Microsoft siber güvenliğe iki etkinlikle destek verdi

microsoft-globaltechmagazineMicrosoft, 9 ve 10 Ekim tarihlerinde siber güvenlikle ilgili son gelişmelerin ele alındığı IT Pro ve CISO etkinliklerine ev sahipliği yaptı.

Etkinliklere, Türkiye’deki IT profesyonellerinin yanında, CQURE Ekibinden siber güvenlik uzmanları da katıldı. 

Dünyadaki tüm birey ve kuruluşlara daha fazlasını başarmaları için güç katma misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Microsoft, 9 Ekim’de Microsoft Türkiye ofisinde gerçekleşen IT Pro etkinliğinde altyapıda güvenlik çözümleri, siber güvenlikte yeni parametreler ve bulut güvenliğinde yeni trendler konuları ele alındı.

Les Ottomans Hotel’de 10 Ekim’de gerçekleşen CISO etkinliğinde Microsoft, günümüz teknolojilerinin en büyük sorunlarından Siber Güvenliğe verdiği desteği perçinledi. IT ve Bilgi Güvenliğinden Sorumlu Müdürleri katıldı. Etkinlikte geleceğin CISO’ları, CIO ve CSO’ların ihtiyaçları, güvenlik analizi, otomasyon ve gelişmiş saldırı algılama yöntemleri, akıllı makineler, yapay zekâ, nesnelerin interneti gibi gelişmiş teknolojilerdeki riskler ve fırsatlar, veri ve bulut güvenliği, kişisel verileri koruma kanununa uyum ve sosyal ağlarda davranış analizi gibi güncel siber güvenlik konuları tartışıldı.

Teknoloji Makaleleri