Salı, Nisan 23, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Citrix, EMEA yönetim ekibinde yaptığı değişiklikleri duyurdu

citrix-globaltechmagazineCitrix, buluta geçişlerinde iş ortaklarını ve müşterileri daha iyi desteklemek için EMEA yönetim ekibini iyileştiriyor.

Citrix, kuruluşlar yeni pazarlara geçiş yaparken, karmaşık bulut ortamlarını kullanmaya başlarken ve yönetirken, şirketin EMEA (Avrupa, Orta Doğu, Afrika) bölgesi çapındaki müşterilerini ve iş ortaklarını daha iyi desteklemesine olanak sağlamak amacıyla EMEA yönetim ekibinde yaptığı değişiklikleri duyurdu.

Yeni atalamara göre; Eric Kline, EMEA Üst Düzey Operasyon Yöneticisi (COO) olurken, Lee Hughes, EMEA Ağ Ürünlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı rolünü üstlendi. Daren Finney ise, EMEA İş Ortaklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Eric Kline’ın yerini aldı.

Eric Kline, yeni EMEA COO rolünde, dijital satışlardan, yenilemelerden, pazarlamadan ve pazara giriş işlevlerinden sorumlu olacak. Kline, Şubat 2000’de Citrix’e katıldı, 2012 yılında Avrupa’ya gelinceye kadar ABD’deki çeşitli yönetim rollerinde görev yaptı ve Avrupa’da, tüm bölge çapındaki Profesyonel Hizmetler iş kolunun sorumluluğunu üstlendi. 2014 yılında, Batı ve Güney Avrupa Bölgesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu ve 2018 yılında, İş Ortağı Satışlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak EMEA İş Ortakları organizasyonunun yöneticisi oldu. Kline, Amsterdam’da bulunuyor ve Citrix’in EMEA Kıdemli Başkan Yardımcısı ve İdari Direktörü Sherif Seddik’e bağlı olarak çalışıyor.

Daren Finney, EMEA İş Ortağı Satışlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Eric Kline’ın yerini aldı ve şirketin EMEA bölgesindeki iş ortaklarına ve uzun vadedeki başarılarına ve kârlılıklarına olan bağlılığının güçlendirilmesi sorumluluğunu üstlendi. Finney, Citrix’e 2017 yılında, EMEA Dağıtım ve Orta Ölçekli Pazar Kıdemli Direktörü olarak katıldı. Bundan önce, Veritas firmasında küresel dağıtım yöneticisi olarak çalışmaktaydı. Daren Finney, dünyanın her yanında 25 yıllık kanal deneyimine sahip ve EMEA bölgesi ile Asya’nın farklı yerlerinde yaşadı. Şu anda Birleşik Krallık’ta bulunuyor ve Citrix’in Dünya Çapındaki İş Ortağı Satışlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Craig Stilwell’e bağlı olarak çalışıyor.

Ağ Ürünleri, şirket çapındaki Hibrit Çoklu Bulut vizyonu, Akıllı Çalışma Alanı ve Analitikle birlikte Citrix için kritik bir rol oynuyor. Lee Hughes, EMEA bölgesinde yeni merkezileştirilen Ağ Ürünleri iş kolunun sorumluluğunu üstlendi. Citrix’e Ocak 2018’de, EMEA Bölgesi Profesyonel Hizmetler İdari Direktörü olarak katıldı. Citrix’e katılmadan önce, Hewlett Packard Enterprise ile Computacenter firmalarında çeşitli kanal, hizmet ve satış liderliği görevlerinde bulundu. Londra’da bulunuyor ve Sherif Seddik’a bağlı olarak çalışıyor.

Citrix EMEA Kıdemli Başkan Yardımcısı ve İdari Direktörü Sherif Seddik, şöyle konuştu: “Bulutun karmaşıklığı – ve ilgili yeni süreçlere ve iş modellerine uyum sağlanması – hem iş ortakları hem de müşteri işletmeleri bakımından bir zorluk teşkil ediyor. Satış operasyonumuzun yürütülmesine, iş ortaklarının etkinleştirilmesine ve Ağ Ürünleri iş kolumuzun geliştirilmesine yönelik daha fazla odaklanmış bir yaklaşımın benimsenmesi, Citrix’i bulut dönüşümüne yön verilmesine ve bu dönüşümün sağladığı tüm avantajlara yönelik en uygun pozisyona getiriyor. Citrix’te bu tür pozisyonların dahili olarak doldurulması için böylesine yetenekli insanların bulunmasından ve şirketin, müşterilerimizin gereksinimlerini mümkün olan en kısa süre içinde karşılamasına olanak sağlanmasından mutluluk duyuyorum.”

Teknoloji Makaleleri