Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Citrix, en iyi işbirliği platformları arasında gösterildi

citrix-globaltechmagazineDünya genelindeki çalışanlar uzaktan çalışmaya devam ettikçe, nerede olurlarsa olsunlar işlerin hallolması için insanlarla ve ihtiyaç duydukları bilgilerle bağlantı kurmak için yeni yollar bulmak zorundalar. Constellation Research’e göre, Citrix Systems, bunu akıllı, güvenli ve güvenilir bir biçimde yapmak için kullanabilecekleri en iyi platformlar arasında yer alıyor.

Citrix, içeriği paylaşıp yönetmek ve işlerini daha ileriye taşımak için doğru teknolojileri seçmelerine yardımcı olmak amacıyla tasarlanan bir değerlendirme olan Kurumsal Dosya Paylaşımı ve Bulut İçerik Yönetimi 2020 Constellation ShortList’e seçildiğini duyurdu.

Constellation Research Başkan Yardımcısı ve Baş Analisti Dion Hinchcliffe şunları söyledi:  “Geleneksel içerik yönetimi ve dosya paylaşımı arasındaki çizgiler belirsizleştiğinden, işbirliği platformları yalnızca bulut depolaması için olmakla kalmayıp ayrıca bu yıl uzaktan çalışmaya başlayan milyonlarca çalışana daha iyi destek sağlamak için de hayati önem taşıyor,” diyor ve şöyle devam ediyor: “En iyi işbirliği platformları, oyunun kurallarını değiştiren sonuçlar sunan bağlam odaklı iş süreçlerini, bunları kullanan kuruluşlar için proaktif bir şekilde sağlıyor.”

Ayrıca 2020 Constellation ShortList’e göre, Citrix, “Bilinmesi Gereken 8 Çözüm”den biri olarak belirlendi. Citrix Workspace, çalışanların deneyimini iyileştirmeye yardımcı olması amacıyla tasarlanan güvenli, akıllı ve yüksek performanslı bir dijital çalışma alanıdır. Günlük görevleri düzenleyerek, rehberlik ederek ve otomatikleştirerek üretkenliği artırıp sorumluluğu ve yenilikçi çalışmayı teşvik etmeye yardımcı olan başarma hissini oluşturuyor. Kısacası Citrix Workspace, dikkat dağıtan unsurlar, bağlamda değişimler ve karmaşıklıkla dolu kullanıcı deneyimini daha basit bir çalışma yöntemiyle değiştiriyor. Bu yöntem, inovasyonu ortaya çıkaran, çalışanlarla bağlantı kuran ve daha iyi iş sonuçları sağlayan bir yöntem. Aynı zamanda BT’ye basitleştirilmiş yönetim, güvenlik ve uyumluluk için daha fazla görünürlük ve denetim olanağı sunuyor.

Citrix Ürün Pazarlama Başkan Yardımcısı Vishal Ganeriwala şöyle konuştu: “Citrix’te, insanların istedikleri şekilde çalışmaları için gerekli olan araçlara sahip oldukları ve iş başarısı sağlaması sebebiyle kişisel gelişim ve bir amaca yönelik çalışmanın öncelik olduğu, daha iyi bir çalışan deneyimini sunmak için teknolojinin kuruluşları güçlendirmesi gerektiğine inanıyoruz. Constellation tarafından şirketlerin gürültü ve karmaşıklığı çalışma ortamından kaldırmak ve çalışanlara ihtiyaçları olan oluşturma, düşünme, keşfetme ve başarma alanını sunmak için kullanabilecekleri bir çözüm olarak tanınmaktan memnunuz.”

Teknoloji Makaleleri