Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Turkcell Global Bilgi, dünya birincisi oldu.

Turkcell_globaltechmagazineTurkcell Global Bilgi, “2014 Top Ranking Performers” ödüllerinde “En İyi Müşteri Deneyimi ve Uygulaması” alanında dünya birincisi oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ContactCenterWorld.com’un düzenlediği ve sektörün en iyilerinin belirlendiği “2014 Top Ranking Performers” ödüllerinde Asya Pasifik, EMEA (Avrupa, Ortadoğu, Afrika) ve Amerika kıtası birincileri dünyanın en iyisi olmak için yarıştı.

Turkcell Global Bilgi, müşterilerine sunduğu müşteri hizmetleri ile “En İyi Müşteri Deneyimi ve Uygulaması” kategorisinde dünya birinciliği elde etti. Şirket, “En İyi Müşteri Deneyimi ve Uygulaması” kategorisindeki birinciliği; sunduğu çalışma koşulları ve gelişim olanaklarıyla çalışan memnuniyetini artırması, bu memnuniyetle müşteriye verilen hizmet kalitesini yükseltmesi ve sektörün en yüksek müşteri memnuniyetini yakalayan şirketi olması sebebiyle kazandı.

“Dünya standartlarında bir çağrı merkezi olduğumuzu, uluslararası arenada aldığımız birinciliklerle kanıtlıyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan, “Şirketimizi müşterilerimizin iş ortağı olarak konumlandırıyoruz. Bir çağrı merkezi olmanın ötesine geçerek, müşteri hizmetleri stratejilerinin oluşturulmasından teknolojik çözümlerle altyapısının sağlanmasına, müşteri deneyiminin yönetiminden gelir artırmaya kadar uzanan, sektöre özel çözümlerimizle müşteri deneyiminde dünya standartlarında değer yaratıyoruz. Müşteri deneyiminde devrim niteliğindeki yeni teknolojileri yakından takip ediyor ve yeni nesil müşteri yönetiminde inovatif çözümler geliştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Pekkan, bu anlayışla 34 milyondan fazla Turkcelli’ye hizmet ettiklerini aktardı. Müşterilerinin, ihtiyaçlarına özel çözümlere istedikleri kanaldan ulaşmalarını sağladıklarını vurgulayan Pekkan, mükemmel müşteri deneyiminde sadece teknolojik altyapının veya inovatif çözümlerin yeterli olmadığını belirtti.

Pekkan, şunları kaydetti:

“Bu deneyimi yaşatmanın başlangıç noktasının da öncelikle çalışanlarımız olduğuna inanıyoruz. Kendilerini iyi hissedebilecekleri, kişisel gelişimlerine, kariyer hedeflerine katkı sağlayacakları koşullar sunarak çalışanlarımızda elde ettiğimiz memnuniyet hizmet kalitemizi üst noktalara taşımamızı ve yüksek müşteri memnuniyetini yakalamamızı sağladı.

Bize ‘En İyi Müşteri Deneyimi ve Uygulaması’ kategorisinde sektörümüzün dünya çapındaki en önemli yarışma organizasyonu olan ContactCenterWorld’un düzenlediği ‘2014 Top Ranking Performers’ta dünya birinciliği getirdi. Bu organizasyondan farklı kategorilerde üst üste aldığımız ödüller hem şirketimiz hem de ülkemiz adına çok gurur verici. Bu başarının asıl mimarı tüm çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde de aynı çalışma ve hizmet anlayışıyla müşterilerimize hizmet etmeye ve ülkemizin adını yurt dışında gururla temsil etmeye devam edeceğiz. Dünya standartlarında bir çağrı merkezi olduğumuzu, uluslararası arenada aldığımız birinciliklerle kanıtlıyoruz.”

Teknoloji Makaleleri