Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Teknolojideki son yenilikler, Intel Teknoloji Konferansı’nda

intel_globaltechmagazineIntel Teknoloji Konferansı 17 senedir olduğu gibi bu sene de Dünya ve Türkiye’de geleceğin nabzını, şimdiden tutuyor. Tüm yenilikçi teknoloji trendlerini ve yakın gelecekteki teknolojik gelişmeleri sektör firmalarına, iş ortaklarına ve karar vericilere sunan ITK; bilişim sektörünü bir araya getirerek, yeni çözümlere ve iş ortaklıklarına zemin hazırlıyor.

Sektörün liderleri arasında yerinizi alıp geleceğe ışık tutmak için siz de katılın. Çünkü gelecek, şimdi!

Bu yıl “Gelecek Şimdi” temasıyla düzenlenecek geleneksel Intel Teknoloji Konferansları sektör liderlerini bir araya getirecek ve dünyayı değiştiren teknolojileri tanıtmaya devam edecek. Bu sene etkinlikte, nesnelerin interneti, ürün ve çözümleri, en yeni giyilebilir teknolojiler ve bilgisayarlarda devrim yaratacak ilk 14 nm işlemci ailesi tanıtılacak. Intel Türkiye, bu etkinliklerle teknolojideki en yeni trendler ve gelecek beklentileri konusunda Türkiye’nin en vizyoner fikir platformunu sunuyor.

Teknoloji lideri Intel, Türkiye’deki iş ortaklarını bir araya getirmek ve onlarla teknolojideki en son yenilikleri paylaşmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği Intel Teknoloji Konferansları’na devam ediyor. Bu sene “Gelecek Şimdi” temasını konu alan konferanslarda insansı robot Nao’nun açılışta yapacağı gösterinin yanında İstanbul’daki konferansta yer alacak TechTalks teknoloji sohbetlerine Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv ile Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği Başkanı Mehmet Nane katılacak.

Detaylı bilgi ve katılım için http://www.intelteknolojikonferansi.com/index.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji Makaleleri