Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Arena Bilgisayar, Samsung ile el sıkıştı

arena_globaltechmagazineTürkiye’nin yaygın teknoloji dağıtım şirketlerinden Arena Bilgisayar, Samsung’un SSD sabit diskler ve kurumsal baskı çözümleri ürünlerinin distribütörü olduğunu duyurdu.

Samsung ürünlerinin Türkiye çapında daha çok müşteriye ulaştırılmasını hedefleyen bu anlaşma ile, tüm iş ortakları yeni ve katma değerli satın alma olanaklarına sahip oldu. Konuyla ilgili olarak Arena Bilgisayar Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akbaş şu sözleri dile getirdi:

“Dünya çapında bir teknoloji devi olan Samsung ile Türkiye’nin en yaygın dağıtıcısı olarak bu anlaşmayı yapmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Arena Bilgisayar olarak hedefimiz, öncü dünya markalarını bünyemize katarak mevcut iş ortakları ekosistemimizin gücüne güç katmak. Satış kanalımız için ürün çeşitliliğini artıran bu anlaşma, müşterilerimize sağladığımız değerlerin genişlemesine  imkan tanıyacak” dedi.

Samsung Kurumsal Direktörü Tansu Yeğen, bu işbirliğini aşağıdaki gibi yorumladı:

“1969 yılında Suwon, Kore’de kurulan Samsung Electronics, bugün sunduğu ürün ve çözümlerle dünyada bilgi teknolojileri sektöründe lider konumuna gelmiştir. Samsung,  tüketici ürünleri dünyasındaki başarısını diğer ürünlerde ve kurumsal çözümler pazarına da taşımak için konusunda uzman iş ortaklarıyla faaliyetlerine devam etmektedir. Bu kapsamda Katı Halli Diskler (SSD) ve kurumsal baskı çözümleri ürünlerinin dağıtıcısı olarak Arena ile gerçekleştirdiğimiz stratejik iş ortaklığından doğan sinerji ile,  müşterilerimize doğru ürünlerin doğru zamanda ve uygun finansal modeller ile sağlamayı hedefliyoruz.”

Teknoloji Makaleleri