Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

FIT Solutions e-Fatura Çözümüne Uluslararası Ödül

fitsolutions_globaltechmagazineTürkiye’nin en büyük 1000 şirketinin yüzde 70’ine hizmet veren sektör lideri, e-Dönüşüm®’ün yaratıcısı FIT Solutions, ING Bank için geliştirdiği INGeF e-Fatura çözümü ile uluslararası arenada da büyük bir başarıya imza attı. Bankacılık sektöründe teknolojinin en iyi kullanımlarına farklı alanlarda verilen ödüller, 20 Kasım akşamı Londra’da gerçekleştirilen törenle sahiplerine verildi. Risk ve Regülasyon Değişiminde En İyi Bilgi Teknolojisi Kullanımı ödülünü kazanan INGeF e-Fatura, bu ödülü kurumsal internet bankacılığına e-Fatura’yı entegre etmekteki üstün başarısı dolayısıyla layık görüldü.

Dünyadaki en büyük 25 uluslararası firmanın Türkiye’de faaliyet gösteren işletmelerinin tercihi olan FIT Solutions’ın CTO’su Koray Gültekin Bahar, “Stratejik iş ortağımız ING Bank ile böylesine önemli bir ödülü kazanmış olmaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur yaşıyoruz. Bu başarının bir parçası olan iki ekibi de kutluyorum” diye konuştu.

INGeF e-Fatura çözümü üzerine değerlendirmelerde bulunan ING Bank Murahhas Üye ve Yönetim Kurulu Üyesi Gerlach Jacobs şunları söyledi: “e-Fatura alanında Türkiye’deki ilk özel entegratör banka olarak ING e-Fatura Çözümleri “INGeF”i hayata geçirdik. Bu kapsamda, e-Fatura sistemine girme zorunluluğundaki şirketlere, bilgilendirme sürecinden entegrasyona kadar her aşamada destek olurken, yasal zorunlulukları hızlı, kolay ve uygun yöntemlerle karşılamalarını sağladık. Stratejik iş ortağımız FIT Solutions ile birlikte geliştirdiğimiz INGeF’in “En İyi Bilgi Teknolojisi Kullanımı” kategorisinde bize kazandırdığı ödül ile doğru işler yaptığımızı bir kez daha kanıtlamaktan mutluluk duyuyoruz.”

FIT Solutions ve ING Bank ortaklığıyla hayata geçirilen INGeF e-Fatura ile müşteriler tek bir kanal üzerinden e-Faturalarını oluşturabiliyor, yollayabiliyor, alabiliyor, arşivleyebiliyor ve ödeyebiliyor.

Teknoloji Makaleleri