Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Cisco İle Her Yer Toplantı Salonu

cisco_globaltechmagazineBilgisayar ağları konusunda uzmanlaşmış, aktif network, sistem odası ve zayıf akım kablolaması gibi sistemlerin satışını ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştiren, Cisco Select İş Ortağı Profesyonel Veri İletişim Sistemleri – Provis; insanların bağlantı, iletişim ve işbirliği yöntemlerinde dönüşümlere yol açan teknolojilerde dünya lideri olan Cisco işbirliğiyle sağladığı videokonferans sistemleri ve IP telefonlarının tanıtımını Swiss Otel Büyük Efes Oteli’nde yaptı.

Kamu ve özel sektörden çok sayıda bilgi işlem temsilcisinin katıldığı toplantıda, Cisco’nun piyasaya yeni sürülen videokonferans ürünlerinden olan SX20, SX10, EX90, EX60, DX80, DX70 ile ip telefon özelliğine sahip 9951 ve 8861 modelleri görücüye çıktı.

Kötü hava engel olamadı

Toplantıda, piyasaya yeni çıkan ürünler hakkında sunum yapması beklenen ve İstanbul’da yaşanan hava muhalefeti nedeniyle İzmir’e gelemeyen Cisco Türkiye İşbirliği Çözümleri Satış Müdürü Pınar Yıldız Budakoğlu, Cisco tarafından sağlanan videokonferans yöntemi sayesinde konuklara seslendi. Sürpriz bir şekilde, tanıtımı yapılan sistemicanlı olarak uygulama fırsatı yakaladıklarınıifade eden Provis’in kurucusu ve Genel Müdürü Çetin Ayla, toplantıda dört saat boyunca İstanbul ile İzmir arasında kesintisiz olarak görüntülü ve sesli iletişim kurduklarını söyledi.

Doğrudan maliyetleri düşürüyor

Tanıtımını yaptıkları ürünlerin kurumların temel gider maliyetlerini doğrudan aşağı çekeceğini anlatan Ayla, “Ürünlerimiz kullanıldığı her ortamı toplantı odasına çeviriyor. Söz gelimi 4 gidiş 4 geliş toplamda 8 saatlik yol yapan bir satış uzmanı 1 saatlik görüşme için minimum 500 liralık bir maliyetle karşı karşıya kalıyor. Ayda 20 seyahat yapacağını düşünürsek bir kurumun toplam 1 aylık seyahat gideriyle bu sisteme sahip olabiliyoruz” dedi.

İzmirlilerin kurduğu bir şirket

Bilişim sektöründe 2008 yılından beri faaliyet gösterdiklerini anlatan Ayla, Provis teknoloji üreten bir şirket; alışılagelmişin aksine müşterilerine fayda sağlayan sistemler tasarlıyoruz. 2014 yılında sektörde ilk 500 şirket içinde 365’inci sıradan listeye girdik. Yıllık yüzde 40’lık büyümeyle yolumuza devam ediyoruz. İzmir’de İzmirlilerin kurduğu bir şirket olarak başarılı işler yapmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Teknoloji Makaleleri