Cumartesi, Nisan 27, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Lenovo’dan Akıllı Telefon Hamlesi

lenovo_globaltechmagazineDünya bilgisayar sektöründe söz sahibi olan lenovo başarısını akıllı telefon sektöründe de gösterme kararı aldı. Motorolayı satın aldıktan sonra dikkatleri üzerine çeken lenovo, Motorola ile piyasaya çıkaracağı cihazlar merak konusu olmuş durumda. Lenovo’nun akıllı telefon distribütörü olarak Indeks Bilgisayar ve Turkcell kanalındaki akıllı telefon distribütörü olarak da KVK ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

Lenovo’nun Motorola’yı satın alması, teknoloji dünyasında büyük yankı uyandırmıştı. Şimdi de Lenovo’nun Motorola ile neler yapacağı, neler duyurup hangi pazarlarda faaliyet göstereceği merakla bekleniyor. Orta seviyeye yönelik bir duyuru yapması beklenen Motorola’nın bu telefonunun ülkemizde satılma ihtimali de var. Ek olarak bildiğiniz gibi Nexus 6’nın üretiminin arkasında da Motorola bulunuyor.

Lenovo Türkiye, önümüzdeki günlerde Türkiye’de bir lansman düzenleyecek ve bu lansmanda yeni telefon ya da telefonların ilk kez tanıtılması bekleniyor. Henüz ürünler hakkında bir bilgi vermeyen yetkililer, cep telefonu lansmanı öncesinde bazı anlaşmalar imzaladığını duyurdu.

Lenovo, akıllı telefon distribütörü olarak Indeks Bilgisayar ve Turkcell kanalındaki akıllı telefon distribütörü olarak da KVK ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Bu da yeni telefonların bu kanallar aracılığıyla ülkemizde satılacağını gösteriyor.

En çok merak edilen konulardan bir tanesi, Motorola’nın hazırladığı Nexus 6’nın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı. Evet, bu telefon büyük ihtimalle ülkemize gelecek, ancak bu telefonun Lenovo ile bir ilgisinin bulunmayacağı daha önceki günlerde açıklanmıştı.

Teknoloji Makaleleri