Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Kardemir Grubu’nun Tercihi Vodafone Oldu

vodafone_globaltechmagazineDijital dönüşümünü tamamlayarak yarına bugünden hazırlanmayı hedefleyen işletmelerin ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştiren Vodafone, Türkiye demir çelik sektörünün liderlerinden Kardemir Haddecilik Grubu ile yeni iş birliğini duyurdu. İş birliği kapsamında Vodafone, Kardemir Grubu’nun mobil iletişim ihtiyaçlarını Vodafone İş Ortağım tarifeleriyle karşılayacak. Vodafone Araç Takip Çözümü ise Kardemir’in operasyonel verimlilik hedeflerine uzaktan araç takibiyle destek verecek.

Türkiye’de işletmelerin dijital haritasını çıkararak ihtiyaçlarını belirlemek üzere Yarına Hazırım Platformu’nu geliştiren Vodafone, Kardemir Haddecilik Grubu ile yeni iş birliğini duyurdu. Türkiye demir çelik sektörünün öncülerinden olan ihracat devi Kardemir Grubu, iletişim hizmetleri için Vodafone’u tercih etti. İş birliğine göre Kardemir Grubu’nun mobil iletişim ihtiyaçları Vodafone İş Ortağım tarifeleriyle karşılanacak. Mobil iletişimde maliyet avantajı elde eden Kardemir Grubu, ayrıca Vodafone’un Araç Takip Çözümü ile operasyonel verimliliğini artırmayı hedefliyor.

1969 yılında kurulan Kardemir, 4 üretim hattı ve yılda 700 bin ton üretim kapasitesiyle sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alıyor. İhracatta Türkiye’nin en büyük ilk 100 firması arasında yer alan Kardemir, genel merkezinin bulunduğu Denizli’de Kurumlar Vergisi ve En Çok İhracat Yapan Firmalar sıralamalarında uzun süredir ilk 3 arasında yer buluyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, iş birliği hakkında şunları söyledi:

“Türkiye’de işletmelerin dijital haritasını çıkarmak üzere hayata geçirdiğimiz Yarına Hazırım Platformuyla, işletmeleri yarının ihtiyaçlarına bugünden hazırlamayı hedefliyoruz. İşletmelerin dijitalleşme endeksini yükseltecek, ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştiriyoruz. Rekabetçi koşullarda müşterilerimizin operasyonel verimliliklerini artırmayı ve onlara maliyet avantajı sağlamayı ilke ediniyoruz. Her ölçekten kurumun verimliliğine katma değer sağlayan Vodafone olarak, Kardemir Grubu’nun mobil iletişim çözüm ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu iş birliğimizle, Vodafone İş Ortağım hatlarıyla Kardemir Grubu, kesintisiz mobil iletişimden faydalanacak. Ayrıca Vodafone Araç Takip Sistemi’yle Kardemir Grubu, lojistik araçlarının uzaktan takibini sağlayacak. Entegre iletişim çözümlerimizle, Kardemir’in operasyonel verimlilik hedeflerine katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Yarına bugünden hazır olmak için dijital dönüşümünü tamamlamaya odaklanan tüm işletmeleri Vodafone İş Ortağım çözümleriyle tanışmaya davet ediyoruz.”

Teknoloji Makaleleri