Salı, Nisan 23, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Yeni UE MEGABOOM Rakipsiz Ses Kalitesi Sunuyor

logitech_globaltechmagazineÖdüllü hoparlör serisine bir yenisini daha ekleyen Ultimate Ears, yeni  UE MEGABOOM ile diğer taşınabilir hoparlörlere oranla daha güçlü ses ve bas özelliği sunuyor.

UE’nin ilk kablosuz hoparlörü UE BOOM’a benzerlik gösteren yeni jenerasyon UE MEGABOOM, kalp çarptıran güçlü bas özelliği ile 360 derecelik ses kalitesi sağlıyor. IPX7 sertifikalı, su geçirmez, leke tutmayan dış yüzeyi ve dayanıklı taşınabilir tasarımıyla UE MEGABOOM, müzik tutkunuzu harika bir deneyime dönüştürüyor. 20 saate kadar dayanan şarjı ve Bluetooth® özelliğiyle 30 metre uzaklıkta bile muhteşem bir müzik ziyafeti yaşatan UE MEGABOOM, 876 gram ağırlığı ile kolayca her yere taşınabiliyor. Dilerseniz Double Up özelliği ile UE MEGABOOM’u kablosuz olarak başka bir UE MEGABOOM’a ya da UE BOOM’a bağlayarak müziğin sesini iki katına çıkarabilirsiniz.

İnsanların artık her yerde müziği yaşamak ve paylaşmak istediğini söyleyen Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, ‘Dilediğiniz her yerde hayat hızınıza ayak uydurabilmesi ve müziğin sihrini size taşıyabilmesi için UE MEGABOOM’u tasarladık’ dedi. UE MEGABOOM ve UE BOOM’un, kumanda ile açma-kapama, alarm ve ses değiştirme gibi özelliklerini güncellemek için ücretsiz olarak iOS® ve Android™ uygulamalarından yararlanabilir ve bu güncellemeleri wireless ile yapılabilirsiniz.

UE MEGABOOM Avrupa, Asya ve Amerika’da Ocak 2015 itibariyle $299.99 tavsiye edilen fiyatıyla satışa sunulacak.

Teknoloji Makaleleri