Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

87 Ülkede 450’den Fazla Sunucuya Ulaştı

purevpn_globaltechmagazineVPN servislerinde kullanıcı deneyimini etkileyen en önemli faktörlerden biri olan sunucu ve lokasyon zenginliğine yatırım yapan PureVPN, dev ağını 87 ülkede 450’nin üzerinde yeni sunuyla genişletti.

Dünyanın önde gelen VPN servislerinden PureVPN, gerçekleştirdiği devasa sunucu ağı genişleme çalışmaları çerçevesinde VPN ağına 87’nin üzerinde ülkede yüzlerce yeni sunucu ekledi. 2014 yılının başında sadece 30 ülkede sunucuya sahip olan PureVPN’in bir yıl içerisinde 450’nin üzerinde sunucuya ulaşması büyük bir başarı olarak görülüyor.

“Dünyanın en çok tercih edilen VPN sağlayıcısı olmak istiyoruz,” diyen PureVPN Eş Kurucusu Uzair Gadit, açıklamasına şöyle devam etti: “Bu basit ve güçlü felsefe her stratejimizde, her kararımızda ve her eylemimizde bize yol gösteriyor. Dünyanın dört bir yanında yeni sunucular eklemeye devam etmemizin sebebi de budur. Müşterilerimizi seçeneklerle şımartmak istiyoruz.”

Bireysel VPN kullanımıyla yola çıkan PureVPN, işletmeler için ve aynı kalitede hizmet sunuyor. PureVPN, 87 ülkeden 77 binin üzerinde yeni IP adresi havuzu sayesinde tüm işletmelere ayrılmış IP servisi sunarak, fikri mülkiyetlerin ve diğer kritik iş verilerinin tam koruması için veritabanlarına erişimi kısıtlayabileceklerini belirtiyor. Genişlemeye devam eden VPN ağı ise sık seyahat eden ve yurtdışına çıktığında kendi ülkesindeki web sayfalarına alıştığı arayüz üzerinden erişmek isteyen profesyoneller için ideal olarak görülüyor.

Uzair Gadit konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Sunucu ağımızı genişletirken birden fazla sebebi temel alıyoruz. İlk olarak, iş seyahatinde bulunanlar ve gezginler için dünyanın her yerinden kendi ülkelerine özel içeriklere erişim olanağı sağlanıyor. İkincisi, PureVPN kullanıcılarına kendi kimliklerini gizleyebilecekleri daha geniş bir IP havuzu sunuluyor. Üçüncü olarak ise daha iyi yük dağıtımı, daha güçlü güvenlik ve daha hızlı bağlantı sayesinde genel ağ performansında artış görülüyor.”

Büyük kapsamlı bir VPN sunucu genişlemesine karşın, servis fiyatlandırmasına değişim olmadığına dikkat çeken Uzair Gadit, sundukları güçlü ürünün rekabetçi fiyatlandırmasına güvendiklerini belirtti.

Teknoloji Makaleleri