Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Motosiklet Tutkunlarının Yeni Yol Arkadaşı

tomtom_globaltechmagazineDünyanın navigasyon devi TomTom, motosiklet sürücülerinin merakla beklediği Yeni Rider modelini tanıttı. TomTom Rider ile sürücüler ilk kez en virajlı ve kavisli rotayı seçerek sıkıcı düzlüklerden kurtulacak. Ayrıca Yeni TomTom Rider kullananlar kendi gezi serüvenini yaratıp arkadaşlarıyla paylaşabilecek.

TomTom (TOM2) motosiklet sürüşünü daha heyecanlı hale getiren Yeni TomTom Rider’ı bugün tanıttı. Motosiklet sürücüleri ilk defa kendi adrenalin dolu serüvenlerini yaratacakları virajlı ve kavisli yolları seçebilecekler. Bu özellik ile sürücüler viraj seviyesini seçip sıkıcı düzlüklerden kurtulacaklar.

Yeni TomTom Rider sürücülere yeni rotalar keşfetmelerine yardımcı oluyor. Haritadan basitçe bir yer seçtiğinizde TomTom Rider size en heyecan verici yolculuğu öneriyor. Motorsikletciler gezi serüvenlerini yaratıp arkadaşlarıyla paylaşarak ve direkt TomTom Rider’larına yükleyerek heyecanlı bir yolculuk oluşturabiliyor.

TomTom Tüketici Bölümü Kurucu Ortağı ve Yönetici Direktörü Corinne Vigreux konuyla ilgili şunları söylüyor: “İnanıyoruz ki her gezi bir serüvendir. Bu nedenle TomTom Rider’ı motosiklet sürücülerine heyecanlı rotaları keşfedebilecekleri şekilde geliştirdik.’’

Bluetooth ile ses talimatı

Şık bir stili olan TomTom Rider yol üzerinde yaşam için tümüyle yeniden tasarlandı. Yenilikçi döner montajı, portre görünümüne geçerek sürücülere önlerindeki virajları daha fazla görebilmelerini sağlıyor. TomTom Rider’ın kullanımı kolay, interaktif ekranı yeni yerleri keşfetmeyi kolaylaştırıyor.

Kulaklık veya kasklara aktarılmış Bluetooth etkin ses talimatları, motorsikletçilere sürüş keyfini çıkarmaları için daha fazla özgürlük tanıyor.

TomTom Rider Nisan 2015’den itibaren satışa sunulacak.

Teknoloji Makaleleri