Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Kişiye Özel Online İngilizce Eğitim Platformu

logo_sourceOnline İngilizce öğrenme platformu LinguaLeo, üyelerine İngilizce seviyesi, ilgi alanları ve hedeflerine uygun bir rota sunan yepyeni özellikleri hayata geçirdi. LinguaLeo üyeleri sözcük bilgisi, gramer, okuma, yazma, konuşma ve dinleme alanlarında ilerlemelerini yenilenen platform üzerinde ayrı ayrı takip edebiliyor. Ayrıca LinguaLeo kişiye özel bir eğitim planı oluşturmasının yanı sıra ipuçları ve öneriler de sunarak İngilizce öğrenimini kolaylaştırıyor.

Tüm dünyada 10 milyondan fazla üyesi bulunan LinguaLeo (lingualeo.com), online eğitim platformunu yeniledi. Tamamen kişiye özel tavsiye ve ipuçları ile donatılan kişiselleştirilmiş bir program sunan yeni platform, kullanıcının İngilizce seviyesi, ilgi alanları ve hedeflerine uygun şekilde bir program oluşturuyor. Böylece, İngilizce öğrenmek ya da İngilizcesini geliştirmek isteyenler çok daha keyifli ve hızlı bir şekilde hedeflerini gerçekleştirebiliyor. Yenilenen LinguaLeo, üyelerinin dil bilgisi seviyesi, ilgi alanları ve hedeflerini dikkate alan ilk kişisel dil eğitimi hizmeti olarak öne çıkıyor. LinguaLeo, Türkiye’deki üyelerinin tercihe bağlı olarak rahatlıkla kullanabilmesi için özel olarak hazırlanmış Türkçe arayüz desteği de sunuyor.

Yenilenerek çok daha interaktif bir hal alan platformda, yazmadan konuşmaya, sözcük bilgisinden gramere kadar her alanda yapılan testler ile LinguaLeo üyelerinin İngilizce seviyesi ölçülüyor. Sonrasında üyeler, “İngilizce konuşmak”, “iş yapmak”, “İngilizce geliştirmek” gibi hedeflerden birini seçiyor. Seçilen hedefe ve test sonuçlarına göre, platform, kullanıcının her alandaki seviyesine uygun kişiselleştirilmiş bir program sunuyor.

Açılan kontrol panelinde her alanda kendini geliştirmek ve bir sonraki seviyeye geçmek için yapılması gereken alıştırmalar bulunuyor. Platform kelime ezberleme aktiviteleri, TED konuşmalarının altyazılı videoları, eğitici oyunlar, müzikler, kitaplar ve farklı ilgi alanları için birçok etkinliği içinde barındırıyor.

Kişilerin ilgi alanlarıyla uyumlu aktiviteler sayesinde İngilizce öğreniminin daha hızlı ve etkili olduğunu vurgulayan LinguaLeo Türkiye Direktörü Neşen Yücel şunları söyledi: “LinguaLeo dünyada 10 milyondan fazla kişinin İngilizce öğrenmesine yardımcı oluyor. Hayata geçirdiğimiz yeniliklerle, İngilizce öğrenmek isteyenler kadar İngilizcesini geliştirmek isteyenlere de çok daha işlevsel ve etkili bir platform sunmayı hedefledik. Tekdüze bir eğitimdense, kullanıcıyı heyecanlandıracak, ilgi alanlarına yönelik içerik ile yapmak istediklerini gerçekleştirmesini kolaylaştıracak bir program sunuyoruz. Kullanıcı kendi belirlediği hedefe ulaştıktan sonra, yepyeni bir hedef için çalışmaya başlayabiliyor. Bu da dil öğrenme sürecini hem hızlandırıyor hem de kolaylaştırıyor.”

Teknoloji Makaleleri