Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Yealink’in En Zarif Tasarımlı IP Telefonu

bircom_globaltechmagazineDünyanın ilk iki IP telefon üreticisi arasında bulunan Yealink’in üstün kaliteli ve zarif tasarımlı T4 serisinden iki modeli, ofisleri IP tabanlı iletişimin tasarruflu ve konforlu dünyasına taşıyor. Ülkemizde Bircom’un 50 yıla yaklaşan deneyimi ile satışa sunulan Yealink T48 ve T46 IP telefonlar, gücünü renkli ekranlarından alan çarpıcı tasarımları ile estetik ve kullanışlılığı bir araya getiriyor.

Dokunmatik ekranlı ‘akıllı’ IP telefon

T4 serisinin en yenilikçi modeli olan T48’in 800×480 piksel çözünürlüğe sahip 7 inçlik dokunmatik renkli ekranı bulunuyor. Tıpkı bir tablet ya da akıllı telefon gibi kullanılabilen ekran kullanımı kolaylaştırırken, 29 adet dokunmatik tuş ile aramalar tek bir dokunuşla yapılabiliyor.

Serinin diğer üyesi T46 ise arka aydınlatmalı 480×272 piksel çözünürlüklü 4.3 inçlik ekrana ve her birine birden fazla fonksiyonun atanabildiği programlanabilir tuşlara sahip bulunuyor. Programlanabilir tuşlar telefon numaralarını deftere kaydetmeye de son vererek ofiste kağıt kullanımı azaltmaya yardımcı oluyor.

Her iki modele de 6 SIP hesabı tanımlanabilirken, Bluetooth ya da kablosuz kulaklıkla konuşabilme olanağının sağladığı ofis içi hareket özgürlüğü, kullanım konforunu önemli ölçüde artırıyor.

Her ayrıntı için T4 serisi

Şık metalik görüntüsüyle saydam kristal ekranı bütünleştiren T4 serisi IP telefonların çizilmelerden etkilenmeyen yüzeyi, ayna görünümlü ekranı, ahize kablosunun düğümlenmemesi gibi ince düşünülerek hayata geçirilen ayrıntıları da Yealink T4 IP telefonları benzerlerinden ayırıyor.

İletişime konfor katan tasarım unsurlarına ek olarak, her iki model de önemli VoIP teknolojilerini bünyesinde barındırıyor. Bu teknolojilerin başında, yüksek hızlı veri iletişimi için Gigabit Ethernet desteği geliyor. HD ses özelliği de görüşmelerin ses kalitesini en üst seviyeye taşıyor.

T46 ve T48 IP telefonlar uygun fiyatları ve üstün özellikleriyle yöneticilerin ve profesyonellerin beklentilerini eksiksiz karşılarken, BT yöneticilerinin talep ettiği teknik özellikleri de içeriyor. Yealink ürünleri Türkiye’de Bircom güvencesi ile sunuluyor.

Teknoloji Makaleleri