Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Dünyanın İlk HDMI 2.0 Donanımlı 4K2K Monitörü

acer_globaltechmagazineAcer birinci sınıf bir görsel/işitsel deneyim için şık görünüm ile işlevselliği bir araya getiren 27 inç S277HK monitörü yarattı. Bu monitor çerçevesiz bir ekranda 4K2K Ultra HD görseller, super hızlı HDMI 2.0 bağlantı desteği ve DTS® ses donanımına sahip hoparlörlere sahip. Aynı zamanda, dünyanın ilk çerçevesiz 4K2K ve yine dünyanın ilk HDMI 2.0 barındıran 4K2K monitörü.

Yan yana yerleştirildiğinde, iki S277HK monitör ideal bir çoklu monitör kurulum çözümü sağlayarak, çerçevesiz ekranıyla kusursuz bir görüntüleme deneyimi sunar. IPS* ve Acer ColorPlus teknolojileriyle birlikte, S277HK’nin ekranı olağanüstü renk doyması, renk kararlılığı ve 178 derece geniş dikey ve yatay görüntüleme açıları sağlar. Dahası, 1080p Full HD ekrandan dört kat daha keskin olan 4K2K Ultra HD (3840×2160) çözünürlüğe sahiptir.

HDMI 2.0 bağlanabilirliği daha yumuşak ve yırtılmasız bir görütüleme deneyimi için 4K içeriği 60 Hz’de aktarmak amacıyla bant genişliğini 18Gbps’ye kadar arttırır.

Acer S277HK estetik düşünülerek tasarlanmıştır. Standı ise son derece alışılmadık bir biçimdedir: alüminyum alaşımdan yapılan ve asimetrik olarak konumlandırılan bu stand, ince ve dayanıklıdır. Beyaz ve parlak arka yüzeyi sadedir ve monitörün tüm açılardan zarif bir görünüme sahip olmasını sağlar. Panel tarafındaki alüminyum ince kenarı ve mat gümüş rengi orta çerçevesi S277HK’ye sade ve şık bir görünüm verirken, DTS™ ses sistemi ve havalandırma deliklerine sahip dinamik hoparlörler her yönden ince ve şık gözükmesini sağlar. S277HK’nin tasarımı aynı zamanda kullanıcı deneyimini iyileştirmek için geliştirilmiştir. Ergonomik özelliklerinin arasında kullanıcının görüş açısının yüzeye veya ekrana dikey olmasını garanti etmek için monitörü arkaya doğru -5°’den -15°’ye kadar eğebilme olanağının yanı sıra, görüntüleme deneyimini rahatsız etmeyecek şekilde küçük fakat kolaylıkla erişilebilecek bir konumda bulunan sezgisel butonlar (Güç, Parlaklık, Ekran Üstü Kumanda Menüsü ve Çıkış) mevcuttur.

Monitörlerini uzun süreler boyunca kullanmak isteyen kullanıcılar için, S277HK göz yorgunluğunu azaltan ve daha konforlu bir görüntüleme deneyimi sağlayan Acer EyeProtect teknolojileri ile donatılmıştır. Titreşim önleme teknolojisi ekranın titreşmesinin ortadan kaldırılmasına yardımcı olurken, gözlere potansiyel olarak uzun vadede zarar gelmesini önleyen mavi ışık maruziyetini azaltır. S277HK aynı zamanda kullanıcıların loş ortamlarda parlaklığı %15’e kadar ayarlayabilmelerine izin veren Düşük Karartma teknolojisi ve harici ışık kaynaklarından gelen yansımaları azaltan ComfyView teknolojisini sunar. Kolay bağlanabilirlik için, S277HK ayrıca DVI, DisplayPort 1.2 ve MiniDP donanımlarıyla birlikte gelir.

Teknoloji Makaleleri