Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Lenovo’dan Sevgililer Günü’ne Özel Hediye

lenovo_globaltechmagazineSevgililer Günü’nde en özel hediye alternatifini sunan Lenovo VIBE X2 şimdi iki kişilik romantik akşam yemeği hediyesi ile daha çekici. 13-14-15 Şubat tarihlerinde Turkcell mağazalarından Lenovo VIBE X2 satın alarak hem çok özel bir telefona sahip olabilir hem de sevgilinizle baş baş bir akşam yemeği romantizmini yaşayabilirsiniz.

Eşsiz bir tasarıma sahip Lenovo VIBE X2’nin 5.0’’ Full HD ekranı, sadece 120 gramlık inanılmaz hafifliği 7.7 mm’lik incecik yapısıyla selfie’leriniz kolayca güzel anılara dönüşecek. Lenovo’nun Beautification (Kusursuz Portre) özelliği ile VIBE X2’nin 5 MP’lik geniş açılı ön kamerası ile çektiğiniz selfie’lerde photoshop’a gerek kalmadan bir film yıldızı kadar güzel görünmeniz artık çok kolay. Üstelik selfie’lerinizi bir parmak işaretiyle veya göz kırparak yapmanız da mümkün. Lenovo VIBE X2’ler 1399 TL’lik özel fiyatı ile Turkcell mağazalarında sizleri bekliyor.

Not : Uygulama Turkcell Kanyon AVM, Capitol AVM , Suadiye, Pera İstiklal Cad, Ankara Next Level AVM ve Antalya MarkAntalya AVM mağazalarında geçerlidir.

Teknoloji Makaleleri