Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Kendi Video Oyununuzu Tasarlayıp Oynayın

cn_globaltechmagazineCartoon Network, dünya çapında mobil oyun yayıncısı olarak pozisyonunu daha da ileriye taşıyarak yeni ürünü olan Adventure Time Oyun Sihirbazı’nı duyurdu. App Store, Google Play ve Amazon’da bulunan bu yenilikçi ürün; oyuncuları kendi Adventure Time oyunlarını bir kalem ve kağıt ile çizmeleri konusunda teşvik ediyor. Pixel Press capture teknolojisiyse oyun tasarımını mobil bir cihazda hayata geçiriyor ve oynatıyor. Adventure Time Oyun Sihirbazı’nın arkadaşlarla paylaşılmasını, diğer oyuncuların görmesi için çevrim içi olarak yayınlanmasını da sağlıyor.

Cartoon Network ve Pixel Press işbirliğiyle üretilen Adventure Time mobil oyunları, geçmişte çok iyi sonuçlar yaratmış ve hem Kart Savaşları hem de Beemo; App Store’da en çok indirilen 1. uygulama olmuştu. Adventure Time Oyun Sihirbazı, sevilen çizgi diziyi hayranlarının yaratıcılığıyla birleştirerek, mobile pazarda tamamıyla özgün bir uygulama sunuyor.

Kullanıcının yarattığı seviyeler (yepyeni bir karakter olan gizemli Doodle Wizard’a ait olan) sihirli bir eskiz defteri ile Finn ve Jake’in tesadüfen karşılaştığı ve deftere çizilen herhangi bir şeyin canlandığını keşfettikleri bir öykünün parçası olurlar. Onlar da kendi maceralarını çizmeye başlarlar ve çizimlerinin gözlerinin önünde defter sayfalarında dolaşmasını izlerler ama öyküde sadece eğlence ve oyun yoktur, zira hain bir varlık eskiz defterinin sayfaları arasında pusuya yatmış beklemektedir.

Adventure Time Oyun Sihirbazı’na; başlangıç kiti, öğretici bilgiler ve özel sayfalar; www.atgamewiz.com adresinden ulaşılabiliyor.

Teknoloji Makaleleri