Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Lenovo İle 10 Saat Kesintisiz Müzik Keyfi

lenovo_globaltechmagazineÜstün teknolojili akıllı telefonları ile büyük beğeni kazanan Lenovo’nun dikkat çeken modellerinden bir de Lenovo A319 oldu. Lenovo A319’un müzik için özel üretilmiş güçlü kulaklıklarıyla ve Dolby Digital Plus teknolojisi ile 10 saat boyunca kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz.

Lenovo A319, 4 inçlik bir ekrana sahip ve Android 4.4 Kit Kat işletim sistemi kullanıyor. Çift hoparlörlü bu müzik dostu akıllı telefon aynı zamanda 5 MP’lik arka ve 2 MP’lik kaliteli ön kameraya sahip.

Bimeks, MediaMarkt ve Vatan mağazalarında 399 TL’lik fiyatıyla satışa sunulan Lenovo A319’lara Turkcell satış noktalarından 18 TL’lik aylık ödemelerle sahip olabilirsiniz.

Lenovo’nun tüm modellerinde olduğu gibi A319 modelinde de bulunan SHAREit uygulaması sayesinde artık bilgi aktarımı çok kolay. Resimler, notlar ve rehber de dahil telefonunuzda bulunan tüm dokümanları birkaç dakikada yeni Lenovo akıllı telefonunuza yardım almadan kolayca aktarabileceksiniz Lenovo’nun Beautification (Kusursuz Portre) özelliği ile çektiğiniz selfie’lerde photoshop’a gerek kalmadan bir film yıldızı kadar güzel görüneceksiniz.

Teknoloji Makaleleri