Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Fujitsu PRIMERGY Sunucularının 20. Yılını Kutluyor

fujitsu_globaltechmagazineFujitsu, yalnızca günümüzün iş zorluklarını değil aynı zamanda yarının ihtiyaçlarını da karşılayacak çift soket sistemli yeni nesil FUJITSU Server PRIMERGY sunucu sistemlerini tanıttı. Böylece PRIMERGY, 20. yılına onlarca yıllık inovasyon ve tecrübesini sürdürmenin yanında, veri merkezi çözümünde donanım ve yazılım hizmetlerini geliştirmeye devam ederek girmiş oldu.

Dünyada ortalama her 27,5 saniyede bir satılan yeni Fujitsu PRIMERGY sunucu sistemleri, işyerlerine ihtiyaç duydukları sunucu performansı ve güvenilirliğini sağlayarak rekabet üstünlüğü sunuyor. Veri merkezlerinde katlanarak düşen maliyet avantajı sağlayan Fujitsu PRIMERGY ile şirketler verimliliğe odaklanabiliyor. Günümüzde önem kazanan enerji verimliliğinden çok önce PRIMERGY sunucuları enerji tasarruflu üretildiler.

PRIMERGY sunucularının enerji verimliliği son yedi yıl içinde 28 kat arttı. Bu artış, Fujitsu’nun izlediği yüksek kalite standartlarını göstermesi açısından iyi bir örnek oluşturuyor. Üretilen her bir sistem, sadece endüstri standartlarını karşılamak için değil bu standartların ötesine geçmek için kapsamlı ve sıkı testlere tabi tutuluyor.

Fujitsu; gelecek nesil PRIMERGY sunucularını geliştirirken, 20 senelik tecrübesinden ilham almayı sürdürerek aynı zamanda müşterilerinden aldığı geri bildirimlere dayanan, iş odaklı iyileştirmeler yapmayı hedefliyor. Bunun bir sonucu olarak, yeni nesil PRIMERGY sistemleri uygulama performansı ve veri merkezi sanallaştırma alanlarında dünya rekorları kırıyor.

Destekleyici Görüşler

Uwe Neumeier, Fujitsu Küresel Sunucu İş Birimi Başkan Yardımcısı,

“Fujitsu PRIMERGY sunucuları kalite, etkinlik ve esneklikleriyle bilişim teknolojilerini şekillendiriyor. 20 yıldır devam eden bu gelenek sürüyor ve yeni nesil PRIMERGY sunucuları veri merkezi yönetimi sorunlarına çözüm sağlayan yenilikler sunuyor. Kullanıcılar, gelecekteki iş odaklı veri merkezi ihtiyaçlarını da gözeten modüler PRIMERGY’yi gönül rahatlığıyla seçebilirler.”

Shannon Poulin, Intel Veri Merkezi Grubu Başkan Yardımcısı,

“E5-2600 v3 ailesinin yeni Intel® Xeon® işlemcileri, PRIMERGY sunuculara inanılmaz performans, yerleşik yetkinlikler ve maliyet avantajı sunuyor. Fujitsu, müşterilerine sunucularında geliştirdiği birçok inovasyonu,  etkili, rekor düzeyde performans sağlayan sunucu çözümleri sunuyor. En önemlisi günümüzün veri merkezlerinin hızla artan ihtiyaçlarını ve çeşitli iş yüklerini karşılayabiliyor.”

Shaun Walsh, Emulex Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı,

“Emulex ve Fujitsu biraraya gelerek yeni bir bilgisayar ağı donanım portları aygıtı (I/O) geliştirdi. Bu çalışma, Emulex Engine (XE)100 serisi Ethernet yöneticisi üzerine kurulan PRIMERGY DynamicLoM mimarisi üzerine inşa edildi. Bu çözüm RDMA küçük paket performanslarında 4 kat hıza ulaşıyor ve yeni nesil E5-2600 v3 ailesi Xeon işlemciler için doğru donanım haritası sunarken operasyonel maliyetleri de düşürüyor.”

 

Teknoloji Makaleleri